17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    To 6.1 ιντσών LCD iPhone μπορεί να μην γίνει διαθέσιμο μέχρι και τον Οκτώβριο

    Η αρκετά καλή αναλύτρια της Morgan Stanley Katy Huberty, υποστηρίζει σήμερα πως το 6.1-ιντσών LCD iPhone μπορεί να μην κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι και τον Οκτώβριο.

    Αυτή η καθυστέρηση σύμφωνα με την αναλύτρια μπορεί να έχει να κάνει με προβλήματα στην παραγωγή με το νέο καινοτόμο σύστημα οπίσθιου φωτισμού της οθόνης της συσκευής που θα αποτελέσει και το κλειδί για τον νέο σχεδιασμό με μηδαμινά πλαίσια που θα έχει και αυτό το νεότερο μοντέλο.

    “Αυτή την στιγμή δεν βλέπουμε κάποια καθυστέρηση για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Apple με τις 5.8 ίντσες και 6.5 ίντσες OLED οθόνης. Πάρα αυτά θέματα με τον οπίσθιο φωτισμό έχει δημιουργήσει 1 μήνα καθυστέρηση στην μαζική παραγωγή του τρίτου μοντέλου που θα έχει μια 6.1 ιντσών LCD οθόνη.”

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναφορές για καθυστερήσεις στην παραγωγή του LCD μοντέλου iPhone που θα δούμε φέτος. Ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει κάτι αντίστοιχο τον περασμένο μήνα, τονίζοντας βέβαια πως η Apple ίσως κατάφερνε να υπερνικήσει αυτή την καθυστέρηση στην παράγωγη δίνοντας και αυτή την συσκευή στην αγορά τον Σεπτέμβριο.

    “Ο Kuo συνεχίζει να πιστεύει πως το 6.1 ιντσών iPhone θα έχει μια LCD οθόνη αλλά με έναν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν που είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone X. Επειδή θα έχουμε αυτή την αλλαγή ο Kuo τονίζει πως η μαζική παραγωγή της συσκευής είναι πιο δύσκολη και θα υπάρχουν καθυστερήσεις με την Apple όμως να προλαβαίνει το λανσάρισμα της τον Σεπτέμβριο.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles