21.2 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα 2018 OLED iPhones θα υποστηρίζουν το Apple Pencil – Trendforce

    Το στοίχημα της Apple με την παρουσίαση ενός ακριβού iPhone μοντέλου που έσπασε το φράγμα των $1000 θεωρείται πλέον κερδισμένο με τους καταναλωτές να μην διστάζουν να πληρώσουν περισσότερα για το iPhone X που θεώρησαν πως είχε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για αυτό το ποσό.

    Η TrendForce πιστεύει πως η Apple κάνει κάποια βήματα για να αυξήσει και άλλο την αίγλη των φετινών ναυαρχίδων που θα μας παρουσιάσει και έτσι να μπορέσει να αυξήσει ως συνέπεια αυτού την μέση τιμή πώλησης των iPhone συσκευών για ακόμη μια φορά.

    Η εταιρεία λοιπόν πιστεύει πως τα OLED μοντέλα της Apple που θα δούμε φέτος θα υποστηρίζουν το Apple Pencil. Μια τέτοια προσθήκη θα έδινε σίγουρα έναν άλλο αέρα στο φημολογούμενο 6.5 ιντσών Plus μοντέλο.

    Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε διαβάσει αναφορές πως η υποστήριξη του Apple Pencil θα έρθει σε μελλοντικά iPhones.

    Αυτές οι φήμες πήραν φωτιά μάλιστα όταν ο Tim Cook κατά λάθος σε μια συνέντευξη του ανέφερε πως έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο μαζί.

    Επιπλέον η TrendForce πιστεύει πως τα OLED μοντέλα θα έρθουν σε 3 διαφορετικές χωρητικότητες φέτος. Έτσι θα έχουμε 64GB και 256GB όπως και φέτος με την Apple να προσφέρει και μια τρίτη επιλογή στα 512GB αποθηκευτικού χώρου.

    Για το πιο οικονομικό LCD μοντέλο η εταιρεία πιστεύει και αυτή πως θα έρθει με έναν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του iPhone X και πως όντως θα είναι πιο οικονομικά προσιτό από τα άλλα 2 μοντέλα. Επίσης για την χωρητικότητα του προβλέπει πως αυτή θα είναι 64GB και 256GB tiers, ενώ το μοντέλο αυτό θα έχει 3GB RAM σε αντίθεση με τα 4GB που θα έχουν τα OLED μοντέλα.

    Στο θέμα της τιμολόγησης η TrendForce πιστεύει πως το LCD μοντέλο μπορεί να έχει μια τιμή εκκίνησης στα $699.

    Τα OLED μοντέλα σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση θα μπορεί να ξεκινάνε από τα $899-949 και να ξεπερνάνε τα $1000 ανάλογα και με την χωρητικότητα τους.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles