17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    H Apple μειώνει τις προσδοκίες για τις πωλήσεις των φετινών νέων iPhones;

    Πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δηλώνουν πως η εταιρεία μειώνει φέτος τις προσδοκίες για τις πωλήσεις των επερχόμενων iPhone που έχουν να κάνουν με τον συνεχιστή του iPhone X καθώς και ένα μεγαλύτερο iPhone X Plus.

    H αναφορά για το τρίτο LCD οθόνης οικονομικότερο iPhone που θα δούμε επίσης φέτος κάνει λόγο πως οι πωλήσεις του θα είναι οι ίδιες με αυτές των δύο πιο ακριβών OLED μοντέλων μαζί.

    Η WSJ τονίζει ότι η παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνει πως η εταιρεία αλλάζει τα πλάνα της για τις πωλήσεις των μοντέλων αυτών.

    “Η νέα σειρά iPhone της Apple που θα δούμε τον Σεπτέμβριο περιλαμβάνει δύο OLED μοντέλα καθώς και ένα LCD μοντέλα σύμφωνα με πηγή κοντά στα πλάνα αυτά της Apple. Υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας με γνώση των πλάνων της παραγωγικής αλυσίδας της Apple τονίζουν σήμερα πως η Apple προσανατολίζεται στην δημιουργία περισσότερων LCD μοντέλων μιας και πιστεύει πως οι καταναλωτές κατά κύριο λόγο θα κινηθούν φέτος προς το οικονομικότερο μοντέλο.”

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως η Apple ίσως κρατήσει ένα LCD μοντέλο και για την σειρά των iPhones του 2019. Υπήρχαν αναφορές πως η Apple αρχικά σχεδίαζε να παρουσιάσει μόνο OLED iPhones το 2019. Υπάρχουν όμως ακόμη σημαντικά θέματα διαθεσιμότητας τέτοιων οθονών για τα iPhones από τα εργοστάσια αν αναλογιστεί κανείς τα νούμερα που κάνει η Apple καθώς και τις υψηλές απαιτήσεις που θέτει στους κατασκευαστές αυτών.

    Παρά το γεγονός πως το iPhone X αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία για την Apple πολλοί πιστεύουν πως η εταιρεία ήθελε φέτος να έχει πουλήσει περισσότερες τέτοιες συσκευές βάση του σχεδιασμού που είχε κάνει. Βέβαια πολλοί καταναλωτές θεώρησαν και θεωρούν την τιμολόγηση αυτού του μοντέλου ιδιαίτερα υψηλή ως και απαγορευτική για αυτούς και έτσι δεν είναι τυχαία τα υψηλά νούμερα πωλήσεων που σημειώνουν μέχρι και σήμερα τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles