23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέο concept παρουσιάζει το 6.1 ιντσών 2018 iPhone σε όλο του το μεγαλείο

    Υπάρχούν πλέον ήδη αρκετές φήμες και μάλλον και κάποιες διαρροές για τα πλάνα της Apple για το επερχόμενο “οικονομικό” iPhone που θα δούμε φέτος με μια οθόνη LCD στις 6.1 ίντσες.

    Το εν λόγω μοντέλο λοιπόν και με βάση τις διαρροές παίρνει σάρκα και οστά μέσω του  Jonas Dähnert που αποφάσισε να το σχεδιάσει σε ένα νέο concept.

    Στο concept του αυτό το συγκρίνει με το iPhone X με τις δύο συσκευές να μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά πάντα με εξαίρεση την κάμερα στο πίσω μέρος και την σαφώς μεγαλύτερη οθόνη του νεότερου μοντέλου.

    Ο Dähnert πιστεύει πως η Apple θα ονομάσει το εν λόγω μοντέλο iPhone 9 και δεν είναι ο μόνος. Η συσκευή αυτή θα πλαισιώσει σύμφωνα πάντα με τις φήμες τις άλλες δύο νέες iPhone συσκευές – Η μια θα αποτελέσει τον διάδοχο του τωρινού iPhone X ενώ η δεύτερη θα είναι μια μεγαλύτερη 6.5 ιντσών iPhone συσκευή με OLED και αυτή οθόνη που αυτή την στιγμή έχει ονομαστεί ως iPhone X Plus.

    Επιστρέφοντας στο 6.1 ιντσών iPhone 9 αυτό όπως όλα δείχνουν θα χάσει το Home Button και θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το φετινό iPhone X.

    Οι διστάσεις του σύμφωνα με υποτιθέμενη διαρροή που είχαμε από και από την παραγωγική αλυσίδα της Apple θα είναι 150.9 x 75.7 x 8.5 mm. Επίσης δεν θα έρθει με ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος ενώ η τιμή του σύμφωνα και με τον πάντα αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo θα είναι μεταξύ των $600 και $700.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles