17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα γυάλινα πάνελ των 2018 iPhones κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους

    Φαίνεται πως οι φήμες σχετικά με τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο επιβεβαιώνονται ακόμη περισσότερο, μιας και σήμερα είχαμε την διαρροή μιας φωτογραφίας που απεικονίζει το πάνελ της οθόνης των iPhone σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

    Δεν είναι γνωστή η αυθεντικότητα της φωτογραφίας, αλλά έχουμε τρία διαφορετικά πάνελ με το γνωστό notch των iPhone στις 5.8, 6.1 και 6.5 ίντσες, κάτι που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τρία διαφορετικά iPhone.

    Όλες οι οθόνες που απεικονίζονται διαθέτουν το γνωστό σε όλους notch το οποίο θα φιλοξενεί την TrueDepth camera για τη χρήση του Face ID, των animoji και των memoji που θα είναι διαθέσιμα στο iOS 12.

    Αυτό που παρατηρείται με μια πολύ προσεκτική ματιά είναι πως τα bezel στην οθόνη των 6.1 ιντσών είναι ελάχιστα πιο μεγάλα, κάτι το οποίο θα δηλώνει τη χρήση IPS LCD οθόνης αντί OLED στα άλλα δύο μοντέλα.

    Τα μοντέλα στις 5.8 και 6.5 ίντσες αναμένεται να είναι οι διάδοχοι του τωρινού iPhone X και θα διαθέτουν OLED οθόνη, ενώ αυτό των 6.1 ιντσών με την LCD οθόνη, προορίζεται σαν το πιο προσιτό μοντέλο της Apple από άποψη τιμολόγησης.

    Το iPhone των 6.1 ιντσών αναμένεται να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις φήμες, το Νοέμβριο μιας και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την κατασκευή LCD οθόνης με notch από ότι χρειάζεται η αντίστοιχη OLED.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles