19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    H 12η Σεπτεμβρίου για ακόμη μια φορά ως η πιο πιθανή ημερομηνία παρουσίασης των νέων iPhones

    Σήμερα είχαμε ακόμη προβλέψει για την πιθανή ημερομήνια παρουσίασης των νέων iPhones από την Apple. Αρχικά όπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα το CNET ήταν εκείνο που κάνοντας μια ανάλυση χρονική και ιστορική στα event της Apple έδειξε ως πιθανή ημερομηνία την 12/9/2018.

    Τότε είχαμε διαβάσει:

    “Για το 2018 η Labor Day (Αργία στην Αμερική) πέφτει την Δευτέρα 3 Σεπτμεβρίου. Έτσι αν η Apple ακολουθήσει παρόμοιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε ανακοίνωση των νέων iPhone την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Δηλαδή στις 11 ή 12 Σεπτεμβρίου”

    Εν συνεχεία είχαμε το Γερμανικό blog Macerkopf.de (Google Translate), να αναφέρει ότι η Apple έχει ενημερώσει με εσωτερικό μήνυμα τους Γερμανικούς παρόχους τηλεφωνίας ότι θα ξεκινήσει τις προ παραγγελίες των 3 νέων iPhone μοντέλων της τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου. Αν αυτό είναι αληθές τότε αυτό σημαίνει πως η εταιρεία να παρουσιάσει τις νέες της συσκευές για πρώτη φορά στο κοινό νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 12 Σεπτεμβρίου.

    Σήμερα είχαμε το French radio station Europe 1 που επικαλούμενο 2 διαφορετικές πηγές εκ των έσω της Apple τόνισε πως το πολυαναμενόμενο iPhone event θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και στις 10 AM.

    Βλέπουμε λοιπόν πως για ακόμη μια φορά η 12η Σεπτεμβρίου έρχεται στο προσκήνιο κάνοντας μας να πιστεύουμε πως τελικά αυτή θα είναι η ημερομηνία που θα επιλέξει η Apple.

    Αν ισχύει αυτό τότε περιμένουμε από την εταιρεία να δώσει προσκλήσεις για το event αυτό επισημοποιώντας την ημερομήνια, χώρο και ώρα αυτή την εβδομάδα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles