23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    To iPhone του 2018 με την LCD οθόνη θα έρθει σε τρεις διαφορετικούς έντονους χρωματισμούς;

    Όπως σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές μέχρι σήμερα οι φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί 3 νέα iPhone μοντέλα για τον Σεπτέμβριο του 2018. Τα δύο θα είναι με μια OLED οθόνη και το τρίτο με μια LCD.

    Αναλυτές σήμερα υποστηρίζουν πως η LCD συσκευή αυτή δε θα ξεχωρίζει μόνο για την οθόνη της που θα είναι στις 6.1 ίντσες αλλά για τους διαφορετικούς και έντονους χρωματισμούς της.

    Πιο συγκεκριμένα, τα δύο iPhone με OLED οθόνη θα είναι ο διάδοχος του iPhone X και μια Plus έκδοση αυτού ενώ το τρίτο μοντέλο θα είναι πιο οικονομικό από τα άλλα δύο με LCD οθόνη και με χρωματικές αποχρώσεις στη λογική του iPhone 5C, στοχεύοντας σε πιο νεαρό ηλικιακά καταναλωτικό κοινό, διαθέτοντας τη συσκευή σε μπλε, κίτρινο και ροζ.

    Μια τέτοια κίνηση από την Apple θα είχε τη λογική του να διαφοροποιήσει τη συγκεκριμένη συσκευή από τις άλλες δύο που θα έχουν πιο high-end μορφή, με το μυαλό να ανατρέχει στην κίνηση που είχε γίνει πίσω το 2013. Το Σεπτέμβριο εκείνου του έτους είχε παρουσιαστεί το iPhone 5S και το iPhone 5C σαν τον αντικαταστάτη του iPhone 5.

    Η συσκευή είχε κυκλοφορήσει σε έντονα χρώματα αλλά ο πλαστικός χαρακτήρας της δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενε η Apple μιας και ενώ στην ουσία ήταν ένα iPhone 5, οι καταναλωτές έστρεψαν την προσοχή τους στο iPhone 5S το οποίο ενσωμάτωσε για πρώτη φορά σε iPhone, τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, στο Ηome Βutton.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles