22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    CNET: Θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση νέων iPhones στις 12 Σεπτεμβρίου φέτος

    Κάθε χρόνο πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να προβλέψουν πότε η Apple θα λανσάρει τα νέα της iPhone. Ένα γνωστό site λοιπόν χρησιμοποίησε μια ανάλυση με στατιστικά δεδομένα και κοινή λογική παρουσιάζοντας την πιο πιθανή ημερομηνία για φέτος.

    Η Lynn La της CNET αναφέρει κοιτώντας την ιστορία:

    “Για τα τελευταία 6 χρόνια η Apple έκανε ανακοινώσεις νέων iPhone είτε Τρίτη είτε Τετάρτη και συνήθως όχι αργότερα από την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Για το 2018 και με βάση αυτό έχουμε 4 πιθανές ημερομηνίες αυτές των: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.”

    Επίσης κοιτάει εν συνεχεία κοιτάει το πότε έχουμε την αργία στην Αμερική – Labor Day.

    “Για το 2018 η Labor Day πέφτει την Δευτέρα 3 Σεπτμεβρίου. Έτσι αν η Apple ακολουθήσει παρόμοιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε ανακοίνωση των νέων iPhone την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Δηλαδή στις 11 ή 12 Σεπτεμβρίου”

    Με βάση ότι και πέρυσι η Apple επέλεξε την Τετάρτη αντί για την Τρίτη τότε έχουμε το συμπέρασμα πως η εταιρεία θα κάνει το event της την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Αν αυτό επαληθευτεί τότε τα νέα iPhones θα βρουν για πρώτη φορά το δρόμο τους στα καταστήματα την επόμενη Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles