19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Υποτιθέμενο CAD του επερχόμενου iPad Pro δείχνει την νέα θέση του Smart Connector

    Η σειρά του iPad Pro είναι προς αναβάθμιση και όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα έχουμε και έναν σημαντικό ανασχεδιασμό στα νεότερα μοντέλα. Τα επερχόμενα 11 ιντσών και 12.9 ιντσών iPad Pro θα αντικαταστήσουν τα τωρινά 10.5 ιντσών και 12.9 ιντσών μοντέλα έχοντας πολλά στοιχεία στον σχεδιασμό του από το iPhone X. Έτσι θα έχουμε πολύ λεπτά πλαίσια και αφαίρεση του Home Button προς χάρη του Face ID.

    Μια αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε πως ο Smart Connector εξαιτίας αυτών των αλλαγών θα αλλάξει θέση. Σήμερα μια CAD εικόνα επιβεβαιώνει αυτή την φήμη και μας έρχεται από το OnLeaks. Στο σχεδιάγραμμα αυτό μπορούμε να δούμε την πλάτη του iPad και εκεί αναγνωρίζουμε πως ο Smart Connector έχει τοποθετηθεί δίπλα στην θύρα φόρτισης.

    Το ερώτημα που γεννιέται άμεσα είναι πως αν επαληθευτεί το παραπάνω πως θα γίνεται η σύνδεση με το Smart Keyboard που σίγουρα θα πρέπει να σχεδιαστεί και αυτό εκ νέου αποκλειστικά για αυτά τα μοντέλα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles