19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τεράστια Apple συλλογή που περιλαμβάνει 1,100 υπολογιστές βγαίνει προς πώληση

    Ο Roland Borsky επισκευάζει Apple υπολογιστές από το 1989. Επίσης έχει από ότι φαίνεται την μεγαλύτερη ιδιωτική Apple συλλογή στον κόσμο. Πλέον ο ίδιος ψάχνει να βρει νέο σπίτι για αυτή έτσι ώστε να μην καταλήξει αυτή η μοναδική συλλογή στα σκουπίδια…..

    Όπως αναφέρει το Reuters, η συλλογή του Borsky περιλαμβάνει 1,110 υπολογιστές. Αυτός ο αριθμός είναι ο διπλάσιος από το Apple Μουσείο στην Πράγα που αυτή την στιγμή θεωρείτε η μεγαλύτερη Apple συλλογή στον κόσμο με 472 αντικείμενα.

    Όταν η Apple άνοιξε το πρώτο Apple Store στην Βιέννη νωρίτερα φέτος ο Borsky είδε την δουλειά του να συρρικνώνεται και έτσι έπρεπε να κλείσει το κατάστημα επισκευών που είχε.

    Αυτή την στιγμή έχει αποθηκεύσει αυτή την τεράστια συλλογή του σε μια αποθήκη αλλά πλέον δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο για αυτήν.

    “Όπως άλλοι συλλέκτες συλλέγουν αυτοκίνητα και μένουν σε ένα κουτί για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα κόστη αυτά έτσι και εγώ.”

    Ο Borsky ψάχνει να βρει έναν αγοραστή για όλη αυτή την συλλογή που θα δώσει ένα ποσό περί τα $30,000 για να την κάνει δική του.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles