Πως μπορεί να μοιάζουν τα επερχόμενα 11-ιντσών iPad Pro και χωρίς πλαίσια Apple Watch Series 4

1025

Όπως σας αναφέραμε χθες μια νέα αναφορά του πάντα αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo προσέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από την Apple αργότερα μέσα στο έτος. Βάση αυτών των προβλέψεων το 9to5Mac παρουσιάζει μια οπτική απεικόνιση αυτών.

Ο Kuo προβλέπει πως το Apple Watch φέτος στην νέα του έκδοση θα μας έρθει με μια μεγαλύτερη οθόνη. Έχουμε ακούσει παρόμοιες φήμες και κατά το παρελθόν αλλά αυτή την φορά είχαμε και αναλογίες και πιο συγκεκριμένα τις 1.57-ίντσες και 1.78-ίντσες οθόνης.

Τα τωρινά 38 και 42 mm μοντέλα έχουμε αρκετά μεγάλα bezels στην περίμετρο που μπορεί άνετα να καλύψουν και τις περισσότερες ίντσες χωρίς να αλλάζει το φυσικό μέγεθος του σασί.

Με βάση το παραπάνω έχουμε μια σύγκριση του Series 3 Apple Watch με το πως θα μπορεί να μοιάζει το Series 4. Μικρότερα bezels – πλαίσια θα σημαίνει πως οι άκρες της οθόνης θα πρέπει να είναι εύκαμπτες με παρόμοιο τρόπο που είδαμε και στο iPhone X.

Μιας και η οθόνη του Apple Watch είναι μικρή από την φύση της μικρές αλλαγές στο μέγεθος της θα σήμαιναν μεγάλη βελτίωση στην χρηστικότητα της συσκευής. Οι φωτογραφίες θα είχαν περισσότερες λεπτομέρειες, τα watch faces θα είχαν μεγαλύτερα νούμερα, και περισσότερο κείμενο θα μπορούσε να εμφανιστεί με μιας στην οθόνη.

Ο Kuo επίσης προβλέπει 2 νέα μοντέλα iPad Pro. Το πρώτο θα είναι ένα αναβαθμισμένο 12.9 ιντσών μοντέλο που θα έρθει να αντικαταστήσει το τωρινό iPad με τις ίδιες διαστάσεις. Το δεύτερο σύμφωνα με τον αναλυτή θα είναι ένα εντελώς νέο 11 ιντσών μοντέλο. Και τα δύο θα αποχαιρετήσουν το Home Button καθώς και το Touch ID και θα ενσωματώσουν την τεχνολογία του Face ID.

Έχοντας ως βάση τον σχεδιασμό του iPhone X τότε και τα 2 αυτά iPads μπορεί να δεχτούν μείωση στα πλαίσια τους ειδικά μιας και δεν θα έχουν Home Button. Έτσι το 12.9 ιντσών μοντέλο μπορεί να έχει την ίδια οθόνη σε μικρότερο σασί ενώ το 11 ιντσών μοντέλο μπορεί να έχει ένα φυσικό μέγεθος κοντά σε αυτό του τωρινού 10.5 ιντσών iPad Pro.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει αν θα έχουμε την έλευση ενός notch σε αυτά η όχι μιας και θα ενσωματώσουν την αναγνώριση προσώπου….