23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμη: Το “iPhone 7” μπορεί να ονομαστεί “iPhone 6SE”;

    hajek-space-black-4-1024x576

    Το Γερμανικό blog Apfelpage.de έμαθε από πηγές στην Κίνα που υποστηρίζουν πως έχουν δει την συσκευασία του επερχόμενου iPhone ότι αυτό θα έρθει με την ονομασία “iPhone 6SE” αντί για το σύνηθες και αναμενόμενο “iPhone 7”.

    Παρά το γεγονός πως σε τέτοιου είδους φήμες πρέπει να κρατάμε πάντα μικρό καλάθι ίσως αυτή την φορά να υπάρχει κάποια βάση για κάτι τέτοιο.

    Αρχική οι φήμες θέλουν την Apple να αλλάζει τον κύκλο ανανεώσεων του iPhone στα 3 χρόνια και πιο σημαντικά σε ότι έχει διαρρεύσει μέχρι και σήμερα το επερχόμενο iPhone θα μοιάζει εξωτερικά τουλάχιστον κατά πολύ στο iPhone 6/6s.

    Οι ίδιες πηγές του δημοσιεύματος κάνουν λόγο πως η συσκευασία και η εν λόγω ονομασία, “iPhone 6SE” επιβεβαιώνεται σύμφωνα πάντα με αυτούς με το 4.7 ιντσών μοντέλο.

    Συνεχίζουμε να μην πιστεύουμε την παραπάνω φήμη για μια τέτοια ονομασία αλλά μέχρι τον Σεπτέμβριο κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles