17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Φήμη: Τα AirPods 2 έρχονται με καλύτερη πρόσφυση και καλύτερο ήχο την Άνοιξη

    Την Άνοιξη του 2019 ή γενικά στο πρώτο εξάμηνο του 2019, αυτά είναι τα χρονικά πλαίσια που ακούγονται για να περιγράψουν το πότε θα βγουν σε κυκλοφορία τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple, AirPods 2. Πότε ακριβώς θα γίνει αυτό είναι άγνωστο ακόμη αλλά ότι θα είναι βελτιωμένα είναι βέβαιο.

    Όμως όσο πλησιάζουμε σε αυτή την άγνωστη ημερομηνία, όλο και περισσότερες φήμες προσπαθούν να προβλέψουν τι θα φέρει η Apple στο τραπέζι για τα νέα AirPods.

    Η πιο πρόσφατη φήμη αναφέρει ότι τα AirPods 2 θα είναι “σε μεγάλο βαθμό όμοια” όπως τα AirPods πρώτης γενιάς. Ωστόσο, μια νέα επίστρωση στο υλικό κατασκευής θα μπορούσε να βελτιώσει την πρόσφυση και η ίδια φήμη προτείνει και μια καλύτερη ποιότητα ήχου βελτιώνοντας τα μπάσα. Αυτή η anti-grip επίστρωση έχει αρχίσει να ακούγεται και για το iPhone του 2019, υποδεικνύοντας ότι η ακριβή μόνο έκδοση του νέου iPhone θα το υποστηρίζει.

    Εκτός από τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου και την ασύρματη φόρτιση, τα AirPods 2 αναμένεται επίσης να έχουν αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία. Αυτοί οι αισθητήρες μπορεί να προορίζονται για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών.

    Σύμφωνα με το MySmartPrice που επικαλείται πηγές κοντά στα πλάνα αυτά της Apple τα νέα AirPods θα φέρουν:

    • Ποιότητα ήχου: Καλύτερα μπάσα
    • Σχεδιασμός: Νέα anti-grip επίστρωση για βελτιωμένη πρόσφυση
    • Περισσότερους αισθητήρες: Αισθητήρας καταγραφής καρδιακών παλμών
    • Μέγεθος μπαταρίας: Πανομοιότυπη με το τωρινό μοντέλο
    • Αυτονομία μπαταρίας: Ίδια με το τωρινό μοντέλο
    • Δύο χρώματα: Μαύρο και Άσπρο
    • Τιμολόγηση: $199 στην Αμερική
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles