21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Φήμες αναφέρονται σε ένα Stylus που θα κυκλοφορήσει μαζί με το iPad Pro 12.9 ιντσών

    Ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo έρχεται ξανά στο προσκύνιο για να φέρει νέες φήμες οι οποίες αναφέρουν πως η Apple μαζί με την κυκλοφορία του iPad Pro 12.9 inch θα κυκολοφορήσει και ένα νέο αξεσουάρ, το οποίο βέβαι δεν θα βρίσκεται στα εξαρτήματα που θα έρχονται μαζί με το iPad, αλλά θα αποτελεί ένα ξεχωριστό αξεσουάρ το οποίο θα μπορεί ο καταναλωτώς να αγοράσει και το οποίο θα είναι απόλυτα συμβατό με το νέο iPad Pro.

    Ομολογουμένως, εάν η οθόνη του νέου τάμπλετ είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχο του, τότε η ύπαρξη ενός τέτοιου εξαρτήματος θα ήταν παραπάνω από βολική ενώ ο Kuo δείχνει να είναι σχεδόν σίγουρος πως ένα τέτοιο αξεσουάρ θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το καινούριο iPad.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    Given that it’s more precise than a person’s fingers, a stylus can be more convenient to use than the combination of keyboard and mouse in some cases. Therefore, we believe Apple’s stylus will improve the user experience of 12.9-inch iPad. Apple’s proposed haptic stylus from a 2010 patent application, not necessarily reflective of the company’s current thinking on such a device

    apple_haptic_stylus

    Όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, ο Kuo θεωρεί πως το συγκεκριμένο Stylus δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του νέου τάμπλετ, αλλά ο καταναλωτής θα μπορεί να το αγοράσει ξεχωριστά. Αυτό θα γίνει, καθώς ένα τέτοιο εξάρτημα έχει αρκετά ανεβασμένη τιμή, ενώ η προσθήκη του ως στάνταρ αξεσουάρ στο iPad μπορεί να εκτοξεύσει ακόμη πιο πάνω την συνολική τιμή για την αγορά του τάμπλετ.

    Για το συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν, αναφέρει:

    We don’t think all users will need a stylus initially. Coupled with its unfavorable cost structure, high selling prices may turn consumers off if the 12.9-inch iPad is always bundled with it. We therefore expect the stylus to be an optional accessory before sufficient user feedback is received.

    Μια ματιά στην παραπάνω εικόνα, μας δείχνει πως το Stylus θα έρχεται εξοπλισμένο με κάποια εσωτερικά ηλεκτρονικά συστήματα. Πιο συγκερκιμένα, ο Kuo αναφέρει πως θα είναι δυνατό να φορτίσει μέσω του Lightning connector, πιστεύοντας πως η ασύρματη σύνδεση θα ήταν πιο ακριβή για ένα τέτοιο εξάρτημα, ενώ ο σχεδιασμός ενός τέτοιου συστήματος (δηλαδή του συστήματος ασύρματης φόρτισης) θα ήταν δύσκολο να γίνει, με αποτέλεσμα να το άφηνε -αρχικά- στην άκρη η Apple. Επίσης ο Kuo προβλέπει πως το εξάρτημα δεν θα έχει ενσωματωμένο (ως 1ης γενιάς εξάρτημα) ούτε γυροσκόπειο ούτε accelerometer, αλλά πιστεύει πως σε μελλοντικά μοντέλα επόμενης γενιάς, η Apple θα μπορούσε να ενσωματώσει την δυνατότητα για 3D γραφή (3D Handwriting), προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν είτε σε κάποια άλλη επιφάνεια είτε ακόμη και στον αέρα και αυτό που γράφουν να μεταφέρεται ασύρματα στο iPad.

    Τέλος, ο Kuo πιστεύει πως το συγκεκριμένο stylus θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2015, την περίοδο δηλαδή που προβλέπεται να κυκλοφορήσει το iPad Pro. Εδώ να αναφέρουμε πως η εταιρεία έχει ασχοληθεί ξανά με παρόμοιο project και με πιο σύντομο αυτό του ‘communicating stylus‘ το οποίο υπόσχεται πως θα μεταφέρει αυτόματα τα χειρόγραφά μας σε ψηφιακή μορφή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles