20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Twitterrific 5 έγινε πλέον freemium με δυνατότητα in app purchases

    Screen Shot 2014-03-26 at 1.23.51 AM

    H Iconfactory σήμερα έκανε διαθέσιμη μια νέα έκδοση του γνωστού twitter client Twitterrific στο App Store. Η νέα αυτή έκδοση, 5.7, έχει ως μεγάλο της χαρακτηριστικό το γεγονός πως πλέον θα διατίθεται δωρεάν στους χρήστες.

    Τόσο η εφαρμογή για το iPhone όσο και για το iPad θα έχει μια σειρά διαφημίσεων στην δωρεάν έκδοση της. Οι διαφημίσεις αυτές καθώς και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών θα ενεργοποιούνται, στην περίπτωση των διαφημίσεων θα απενεργοποιούνται κατόπιν μιας σειρά in app purchases ανάλογα με το τι θέλει ο χρήστης (push ειδοποιήσεις, Τοday View και tweet translation)

    Αυτή η αλλαγή προς το δωρεάν μοντέλο σημαίνει πως η εφαρμογή θα αποκτήσει ακόμη περισσότερους χρήστες και έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν η εταιρεία είχε εξασφαλίσει αρκετά tokens πριν προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ο προγραμματιστής της Sean Heber τόνισε πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

    Αν έχετε αγοράσει κατά το παρελθόν το Twitterrific, δεν θα χρειαστεί αν πληρώσετε τίποτα ως έξτρα και όλες οι νέες υπηρεσίες θα είναι ξεκλείδωτες για εσάς.

    This version offers in-app purchases to unlock additional paid features such as push notifications, the Today View, tweet translation and removal of ads from the timeline. Existing paid customers already have complete access to these features, no further action is required to enjoy them.

    Τέλος η ομάδα πίσω από το Twitterrific ανέφερε σήμερα:

    ” Η ελπίδα μας είναι πως αυτό το νέο μοντέλο θα κάνει την εφαρμογή μας πιο προσιτή στους χρήστες που πλέον θα έχουν την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν δωρεάν και να ευχαριστηθούν τον απλό και όμορφο τρόπο που έχουμε δημιουργήσει για την ανάγνωση και δημοσίευση tweets”

    Μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store δωρεάν εδώ (Χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το iOS 7)

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles