20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Rose Gold έρχεται στο iPhone 5se και στο iPad Air 3 όπως στο iPhone 6s

    iphone_6s_review_54

    Τον Ιανουάριο σας είχαμε αναφέρει για το επερχόμενο iPhone 5se και τους πθανούς χρωματισμούς της 4 ιντσών αυτής συσκευής σε – Silver, Space Gray, Gold, και Rose Gold.

    Σύφωνα με το 9to5Mac αυτή η υπόθεση παραμένει μέχρι και σήμερα. Μέσα στο σαββατοκύριακο και όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας υπήρχαν οι φήμες για την ύπαρξη ενός πιο έντονου ροζ χρώματος για την νέα αυτή συσκευή της Apple.

    Αυτό όπως όλα δείχνουν όμως δεν θα ισχύσει και τελικά ο χρωματισμός θα είναι ο Rose Gold που γνωρίσαμε και στο iPhone 6S.

    Ο βασικός λόγος είναι ότι η Apple θέλει να κρατήσει τα ίδια χρώματα για όλες τις iOS συσκευές της. Μάλιστα ο χρωματισμός του Rose Gold μάλλον θα κάνει και την εμφάνιση του και στο επερχόμενο iPad Air 3.

    Οι τελευταίες φήμες θέλουν το νέο αυτό iPhone να παρουσιάζεται μαζί με το iPad Air 3 καθώς και μια σειρά από νέες επιλογές για το Apple Watch – όχι όμως ένα νέο Apple Watch – σε media event στις 15 Μαρτίου.

    Το iPhone 5se θα είναι ουσιαστικά ένα αναβαθμισμένο iPhone 5S με έναν αναβαθμισμένο A9 και Μ9 επεξεργαστή, το σύστημα καμερών του iPhone 6s και δυνατότητα Apple Pay.

    Το iPad Air 3 τώρα εξωτερικά θα μοιάζει με το iPad Air 2, δεν θα υποστηρίζει 3D Touch αλλά θα έχει ένα Smart Connector αντίστοιχο με αυτό του iPad Pro. Η νέα αυτή συσκευή ίσως επίσης έχει ένα οπίσθιο flash

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles