21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το ‘MailDrop’ διευκολύνει την αποστολή μεγάλων αρχείων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

    DSC_0928

    Συνεχίζοντας με τα χαρακτηριστικά OS X 10.10 Yosemite, ο Craig Federighi μας παρουσίασε και το MailDrop. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό δημιουργήθηκε για να λύσει ένα βασικό πρόβλημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και που δεν είναι άλλο από τα μεγάλα συνημμένα αρχεία. Η λύση; Για ακόμη μια φορά το iCloud.

    Όπως τόνισε ο Graig με το τρέχον σύστημα πολλοί χρήστες δέχονται το μήνυμα λάθους ‘Cannot send message using the server Mail’  όταν στέλνουν υψηλής ανάλυσης εικόνες ή κάποιο HD βίντεο από την εφαρμογή Mail του OS X. To MailDrop έρχεται να το διορθώσει αυτό επιτρέποντας στου χρήστες να στείλουν αυτά τα αρχεία μέσω iCloud.

    Πως λειτουργεί; Αν ο παραλήπτης έχει Mac θα δει το συνημμένο αρχείο ή αρχεία κανονικά όπως πριν. Αν όμως έχει Windows μηχάνημα ή κάποια άλλη συσκευή τότε ένα ασφαλές σύνδεσμος στο iCloud θα του αποσταλεί για να κάνει λήψη του αρχείου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles