17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 6 θα έχει 802.11ac Wi-Fi, NFC, και μια οθόνη όχι από ζαφείρι

    iPhone-6-3D-05-1-1024x769

    Περιμένουμε πως οι φήμες για το επερχόμενο iPhone 6 θα κορυφωθούν τις επόμενες εβδομάδες και θα φτάσουν στα ύψη καθώς θα πλησιάζουμε κοντά στην επικείμενη ανακοίνωση του που όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι στις 9 Σεπτεμβρίου. Η αναβάθμιση της εν λόγω συσκευής τόσο σχεδιαστικά όσο και από θέμα hardware αναμένεται μεγάλη με αποτέλεσμα η ανυπομονησία πολλών από εμάς να φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

    Οι τελευταίες φήμες σήμερα μας έρχονται από την VentureBeat, η οποία υποστηρίζει πως αξιόπιστη πηγή της έδωσε μια λίστα με το τι να περιμένουμε να δούμε από την Apple για το επερχόμενο iPhone τον επόμενο μήνα.

    Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη αλλά εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα και αξιολογότερα στοιχεία της.

    Αρχικά λοιπόν διαβάζουμε:

    “Ακούσαμε πολλές φήμες των τελευταίο καιρό πως η Apple στις νέες της οθόνες θα χρησιμοποίηση επικάλυψη κρυστάλλου από ζαφείρι. Η πηγή μας αναφέρει πως οι οθόνες θα είναι κατασκευασμένες από ένα πολύ ανθεκτικό υλικό καλύτερο του Gorilla Glass άλλα δεν θα είναι από ζαφείρι.”

    Το site επίσης υποστηρίζει πως η Apple θα μας παρουσιάσει τόσο την 4.7 ιντσών εκδοχή του iPhone 6 όσο και αυτή των 5.5 ιντσών στο ίδιο event τον επόμενο μήνα αλλά η κυκλοφορία τους στο κοινό δεν θα γίνει παράλληλα. Το πρώτο θα γίνει διαθέσιμο από τα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ η Phablet εκδοχή του μπορεί να καθυστερήσει βδομάδες ή ακόμη και μήνα πριν τελικά βρει τον δρόμο του στην αγορά.

    Η έκθεση επίσης κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός A8 επεξεργαστή συγχρονισμένου στα 2.0 GHz, που θα έχει πολλές σημαντικές βελτιώσεις από τον τωρινό Α7 o οποίος είναι συγχρονισμένος στα 1.3 GHz. Η συσκευή επίσης θα έχει ένα γρηγορότερο Wi-Fi πρωτόκολλο το 802.11ac και τεχνολογία LTE κατηγορίας 6.

    Επιπλέον διαβάζουμε:

    “Ένα socket φέρετε να είναι για την υποδοχή ενός NFC chip το οποίο θα επιτρέψει την ικανότητα του σε mobile πληρωμές όπως μας αναφέρει η πηγή μας. Το NFC chip αυτό έχει κατασκευαστεί από την NXP και έχει την ικανότητα κρυπτογράφησης δεδομένων και υπογραφής πακέτων για οικονομικές εφαρμογές στο iPhone”

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η VentureBeat δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής και τις πιο αξιόπιστες διαρροές οπότε σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τα παραπάνω ως δεδομένα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles