11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Instagram δοκιμάζει την υποστήριξη Απευθείας Μηνυμάτων στο Web συμπεριλαμβανομένου και του iPad

    Το Instagram σχεδιάζει να φέρει την υποστήριξη απευθείας μηνυμάτων στο web βοηθώντας έτσι η εμπειρία εκεί να είναι πιο κοντά στην αντίστοιχη της εφαρμογής. Σύμφωνα με νέα αναφορά του TechCrunch, το Instagram δοκιμάζει το Instagram Direct στο web με υποστήριξη στο desktop και στις mobile συσκευές μέσα σε αυτές και στο iPad.

    Όπως γνωρίζουμε το Instagram δεν έχει μια iPad εφαρμογή και έτσι ωθεί τους χρήστες στο να στηρίζονται σε μια web εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως είναι αδύνατο κάποιος να έχει πρόσβαση στο Instagram Direct στο iPad χωρίς να χρησιμοποιεί την scaled up εφαρμογή του iPhone στο tablet που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο.

    Φέρνοντας υποστήριξη του Direct στο web το παραπάνω θα αλλάξει και ίσως να δούμε ακόμη και μια iPad εφαρμογή που όλοι η αλήθεια είναι πως περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

    Τα νέα αυτά έρχονται την στιγμή που η Facebook φέρετε να έχει πλάνο να ενοποιήσει τα μηνύματα σε WhatsApp, Messenger και Instagram.

    Όπως αναφέρει το TechCrunch:

    “Μια web έκδοση θα κάνει το Instagram Direct μια πιο ολοκληρωμένη εναλλακτική των SMS αντί για ένα χαρακτηριστικό για να σχολιάζει κάποιος το περιεχόμενο μιας φωτογραφία ή βίντεο. Αν και η Facebook δεν βγάζει χρήματα από το Instagram Direct, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει προωθώντας μέσω αυτού διαφημίσεις καθώς οι χρήστες αναμένουν κάποια απάντηση.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles