13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το ‘Fashion Getaway’ ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα παιχνίδια μόδας!

    post-3396-0-23607300-1398358607_thumb

    Η Ελληνική Total Eclipse ανακοίνωσε σήμερα το νέο της παιχνίδι που ακούει στο όνομα ‘Fashion Getaway’, ένα παιχνίδι το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά για συσκευές iPhone, iPad και iPod touch.

    Η δουλειά τους για ακόμη μια φορά μοναδική και σε υψηλά επίπεδα. Για όσους θυμάστε η Total Eclipse βρίσκεται πίσω από την πολύ μεγάλη επιτυχία που ακούει στο όνομα Clockwork Brain που μας είχε πραγματικά εντυπωσιάσει και που θα βρείτε διαθέσιμο στο App Store εδώ δωρεάν.

    Αν θέλετε να ακονίσετε το μυαλό σας με ένα από τα καλύτερα παζλ παιχνίδια τότε μην χάνετε την ευκαιρία και κατεβάστε το.

    Το ‘Fashion Getaway’  τώρα είναι η νέα τους δουλειά και είναι το πιο αισθητικά ευχάριστο και καλοσχεδιασμένο παιχνίδι μόδας (dress-up) που έχει φτιαχτεί για το App Store μέχρι σήμερα. Με ένα μεγάλο αριθμό από πανέμορφα διεθνή μοντέλα -το καθένα με τα δικά του φυλετικά χαρακτηριστικά- απίθανους συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ, και με στοιχεία από παιχνίδια puzzle και ταξιδιού, θέλουμε με το ‘Fashion Getaway’ να θέσουμε ακόμα ψηλότερα τον πήχη για τους λάτρεις των παιχνιδιών μόδας!

    Κύρια χαρακτηριστικά του ‘Fashion Getaway’:
    • 20 πανέμορφα και μοναδικά μοντέλα από όλες τις γωνιές της γης
    • 20 εξωτικοί προορισμοί για να επισκεφτείτε!
    • Εκατοντάδες ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σχεδιασμένα με μεγάλη λεπτομέρεια!
    • Ένα παιχνίδι μνήμης, το ‘Catwalk Memories’ μέσω του οποίου κερδίζετε Gems για να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερα μοντέλα, ρούχα και τοποθεσίες!
    • Φτιαγμένο για να φαίνεται υπέροχο σε συσκευές με Retina display!
    • Παρέχει ασφαλή χρήση εικονικών χρημάτων (Gems)
      • Με υποστήριξη Γονικής Πύλης
      • Με επιβράβευση του παίκτη με Gems απλά παίζοντας το παιχνίδι
      • Με λογικές τιμές για IAPs
    • Με αυτόματο σύστημα συγχρονισμού μεταξύ όλων των συσκευών, με τον ίδιο λογαριασμό στο App Store, ώστε να μη χάνετε την πρόοδό σας, όπου κι αν παίζετε!
    • Δυνατότητα να τραβήξετε screenshots από τις αγαπημένες σας δημιουργίες και να τις αποθηκεύσετε στη συσκευή σας

    Το ‘Fashion Getaway’ είναι ένα δωρεάν παιχνίδι με In-App Purchases. Τα Gems χρησιμοποιούνται ως εικονικά χρήματα μέσα στο παιχνίδι, με τα οποία μπορείτε να ξεκλειδώσετε ρούχα, αξεσουάρ, μοντέλα και προορισμούς. Αν και δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε Gems με πραγματικά χρήματα, μπορείτε να τα κερδίσετε εύκολα παίζοντας το ‘Catwalk Memories’.

    Κατεβάστε το σήμερα δωρεάν από το App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles