13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το event της Apple στις 25 Μαρτίου θα γίνει stream ζωντανά σε iOS, Mac και Apple TV

    H Apple πριν από λίγο ανακοίνωσε και επίσημα το event που θα πραγματοποιήσει στις 25 Μαρτίου και σε αντίθεση με το περσινό εκπαιδευτικό  event για το φετινό η Apple θα κάνει stream μετάδοση.

    Έτσι λοιπόν θα μπορεί ο καθένας να το δει από το Apple TV του και όχι μόνο.

    Το πρώτο event της Apple λοιπόν για το 2019 θα λάβει χώρα στο Steve Jobs Theater στο Apple Park στις 25 του μηνός. Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τις ανακοινώσεις της Apple μέσω του ζωντανού βίντεο stream που θα δώσει στο ευρύ κοινό.

    Από το σύνδεσμο εδώ και μέσω του Safari σε iPhone, iPad, iPod Touch ή Mac θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Επίσης θα υπάρξει σύντομα και μια αναβάθμιση στην Apple Events εφαρμογή στο Apple TV έτσι ώστε να το παρακολουθήσετε το event αυτό και από εκεί.

    Επίσης η Apple υποστηρίζει την ζωντανή αναμετάδοση και από τις νεότερες εκδόσεις των Chrome, Firefox και Microsoft Edge.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles