16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Watch κάνει λιγότερο από 2 εκατ. τεμάχια το μήνα

    238216-1280

     

    Σύμφωνα με την WSJ, οι πωλήσεις του Apple Watch δεν φτάνουν το break-even point των 2 εκατ. τεμαχίων τον μήνα του προμηθευτή της Apple, TASE Inc.

    H συγκεκριμένη εταιρεία, Taiwan’s Advanced Semiconductor Engineering Inc., είναι υπεύθυνη για την τοποθέτηση όλων των επιμέρους ηλεκτρονικών μέσα στο σασί του Apple Watch, με την διαδικασία που είναι γνωστή ως SiP, system in package.

    O αναλυτής της Bernstein Research, Mark Li δήλωσε ότι σε ενημέρωση μετόχων τα στελέχη της ASE είπαν ότι δεν έπιασαν τον στόχο των 2 εκατ. τεμαχίων τον μήνα και μάλιστα η εταιρεία δεν αναμένει να φτάσει αυτό το νούμερο ούτε κατά το 3ο τρίμηνο των γιορτών που συνήθως είναι πιο καλό σε πωλήσεις.

    “Η αποτυχία επίτευξης του στόχου είναι απογοητευτική, ενώ στα σχέδιά μας δεν είχαμε θέσει υψηλούς στόχους, το να μην πιάσουμε καν το break-even μας εξέπληξε αρνητικά” σχολίασε ο Li σε σημείωμά του προς πελάτες.

    Από την άλλη, κι ενώ  η Apple δεν δίνει στην δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία πωλήσεων για το Apple Watch λέγοντας ότι δεν θέλει να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό, ισχυρίζεται ότι οι πωλήσεις του πήγαν καλύτερα από τις εσωτερικές προβλέψεις που είχαν παρά τις ελλείψεις διαθεσιμότητας.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles