16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Amazon επιτρέπει πλέον την λήψη ταινιών και σειρών στα Prime Members

    amazon-instant-video-iphone6-hero

    To Amazon πρόσφατα αναβάθμισε την εφαρμογή του ‘Amazon Video’, προσθέτοντας ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό, κάνοντας έτσι την συγκεκριμένη υπηρεσία αρκετά ανταγωνιστική με άλλες αντίστοιχες όπως το Nteflix. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει την δυνατότητα στους Prime Members να κάνουν λήψη και να αποθηκεύσουν ταινίες και σειρές οι οποίες είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία streaming της Amazon και να τις παρακολουθούν ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτό είναι πολύ καλό για εκείνους τους χρήστες που ταξιδεύουν συχνά και θέλουν να βλέπουν τις σειρές που παρακολουθούν αλλά δεν μπορούν πάντα να βρουν καλή σύνδεση στο internet.

    Η δυνατότητα λήψεων είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους χρήστες της Αμερικής, Αγγλίας, Γερμανίας και Αυστρίας. Για να βρείτε τα βίντεο τα οποία κατεβάσατε, μπορείτε να κάνετε tap στην καρτέλα Library στο κάτω μέρος της οθόνης, στην συνέχεια επιλέξτε το ‘Refine’ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Επιλέξτε το ‘On Device’ και θα σας παρουσιαστεί μια λίστα από ταινίες και σειρές που μπορείτε να κατεβάσετε. Μετά την λήψη, μπορείτε να βρείτε τα βίντεο που έχετε κατεβάσει, στην ίδια καρτέλα. Για να διαγράψετε κάποια ταινία ή σειρά, απλά μπορείτε να πατήσετε το ‘Delete Download’.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβαθμισμένη έκδοση έκδοση της εφαρμογής τώρα, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

    Amazon Video – Δωρεάν [λήψη]

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles