22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το “παραμελημένο” iPhone 5c ξεπέρασε σε πωλήσεις το Galaxy S5 τον πρώτο μήνα πωλήσεων του δεύτερου

    Iphone5sIphone5cApple910_59_1_610x407

    Η Samsung με την νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα Galaxy S5 ήλπιζε πως θα κερδίσει μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Μεγάλη Βρετανία αλλά τα πρώτα στατιστικά αποτελέσματα δείχνουν πως ακόμη και κατά το λανσάρισμα του τον πρώτο μήνα παρέμεινε σημαντικά πίσω από το iPhone 5S αλλά ακόμη και από το iPhone 5C.

    H στατιστική μελέτη έγινε διαθέσιμη σήμερα από την Kantar Worldpanel, που ανέλυσε όλες τις πωλήσεις smartphones για τον μήνα Μάιο. Αυτό που κατάφερε το Galaxy S5 ήταν να κερδίσει μερικούς iOS fans που πήγαν εξαιτίας του στο Android σε ένα ποσοστό της τάξης του 17%.

    “Γενικά οι καταναλωτές αγόρασαν το Galaxy S5 εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης του. Πλέον το γεγονός αυτό είναι κάτι που η Apple θα εστιάσει ειδικά με την κυκλοφορία του iPhone 6 που όπως όλα δείχνουν θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη και θα κάνει την εμφάνιση του προς το τέλος Σεπτεμβρίου”

    Στην άλλη άκρη του ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Αμερική οι πωλήσεις του Galaxy S5 έχουν ξεπεράσει αυτές του iPhone 5C όχι όμως και αυτές του iPhone 5S. Συνολικό η Samsung εκεί έχει το 36.8% της αγοράς ενώ η Apple το 32.5%

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles