14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το νέο iPad mini 5 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPad mini 4 και θα λανσαριστεί ως μια οικονομική λύση

    Το iPad mini 5 δεν θα είναι από τις πιο εντυπωσιακές αναβαθμίσεις σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Το Macotakara αναφέρει σήμερα πως είχε ενημέρωση από κατασκευαστές αξεσουάρ πως το νέο iPad mini θα είναι εμφανισιακά σχεδόν πανομοιότυπο με το iPad mini 4.

    Με βάση ότι είχαμε διαβάσει και από άλλα δημοσιεύματα έτσι και σήμερα το Macotakara αναφέρει πως το νέο αυτό iPad mini θα λανσαριστεί από την Apple ως μια οικονομική λύση αποκλειστικά.

    Το site αναφέρει πως ο εξωτερικό σχεδιασμός θα είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν του iPad mini 4, θα έχει μια lightning συνδεσμολογία, Touch ID και θύρα ακουστικών 3.5 mm. Θα έχει επίσης τις ίδιες διαστάσεις και πλαίσια με τον προκάτοχο του.

    Στο εσωτερικό του δεν είναι ακόμη σίγουρο το τι θα ενσωματώσει η Apple αλλά σίγουρα θα έχουμε έναν καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που έχει το τωρινό μοντέλο, λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά πίσω το 2015, και που είναι ο A10.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles