24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τι αποκαλύπτει η αναφορά του Bloomberg για το επερχόμενο iPhone 8

    martin-hajek-iphone-8-concept

    Το Bloomberg παρουσίασε σήμερα μια περίληψη των πλάνων της Apple για την επερχόμενη iPhone γραμμή και στο μεγαλύτερο μέρος της επιβεβαίωσε τις φήμες που έχουμε γράψει μέχρι και σήμερα. Η Apple θα λανσάρει 3 νέα iPhones με τα δύο να είναι οι συνεχιστές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus και ένα τρίτο premium μοντέλο – iPhone 8 – με νέο σχεδιασμό.

    Το Bloomberg κάνει αναφορά σε διαφορετικά πρωτότυπα μοντέλα για το νέο OLED iPhone.

    H αναφορά κάνει λόγο πως η Apple κάνει τεστ για ένα πάνελ στο εμπρόσθιο μέρος χωρίς πρακτικά να υπάρχουν πλαίσια. Η οθόνη θα καλύπτει σχεδόν όλο το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής και έτσι παρά το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι κοντά σε αυτές του 4.7 ιντσών iPhone.

    Αναφορά σε ακριβής διαστάσεις δεν γίνεται ενώ γνωρίζουμε από προηγούμενες αναφορές ότι το νέο iPhone 8 θα έχει μια 5.8 ιντσών οθόνη. Το Bloomberg αναφέρει επίσης πως η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ένα ψηφιακό κουμπί. Επίσης το πάνελ του θα είναι OLED ενώ τα άλλα δύο μοντέλα θα παραμείνουν με μια LCD οθόνη.

    Στο θέμα του σχεδιασμού η Apple φέρετε να δοκιμάζει διάφορα πρωτότυπα αυτή την στιγμή με ένα από τα τελευταία να είναι με ένα εύκαμπτο γυαλί τόσο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής που θα δένει με ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

    Η Apple δοκίμασε και πιο δραματικές αλλαγές με πιο μεγάλες καμπύλες θέλοντας να δανειστεί στοιχεία από το πρώτο iPhone του 2007 αλλά εκεί αντιμετώπισε προβλήματα από τους προμηθευτές της που δεν μπορούσαν να παρασκευάσουν τέτοια πάνελ μαζικά.

    Λόγος γίνεται για τις κάμερες της συσκευής. Το δημοσίευμα αναφέρει και αυτό ένα κάθετο σύστημα διπλών φακών για το iPhone 8. Για την εμπρόσθια κάμερα γίνεται λόγος ότι και εκεί η εταιρεία δοκιμάζει ένα σύστημα διπλών φακών.

    Στο εμπρόσθιο μέρος το μεγάλο στοίχημα για την Apple είναι το να ενσωματώσει όλους τους αισθητήρες πίσω από το νέο OLED πάνελ.

    Οι νέες συσκευές θα έρθουν με το εξίσου νέο iOS 11 που θα ανακοινωθεί στο WWDC τον Ιούνιο. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το Bloomberg αναφέρει πως το νέο λογισμικό της Apple θα φέρει και μια ανανεωμένη διεπαφή για τον χρήστη.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles