19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα “selfies” σας από την FaceTime κάμερα του iPhone το 2015 θα γίνουν καλύτερα από ποτέ

    iPhone-5C-FaceTime

    Τα selfies σας θα δεχτούν σύντομα μια μεγάλη αναβάθμιση μιας και από τον επόμενο χρόνο η Sony αναλαμβάνει την παραγωγή της FaceTime κάμερας στα iPhones που θα κυκλοφορήσουν το 2015.

    Ο Ιαπωνικός κολοσσός ηλεκτρονικών είναι πίσω από την οπίσθια iSight κάμερα των iPhones από το iPhone 4S και μετά παράγοντας εκατοντάδες εκατομμύρια CMOS αισθητήρες τον χρόνο. Επίσης παράγει κάμερες και για τα smartphones της Samsung και της Huawei.

    H νέα αυτή σύμβαση συνεργασίας θα έχει ως μεγάλο χαμένο την OmniVision, η οποία παρέχει μέχρι και σήμερα τους CMOS αισθητήρες της μη εντυπωσιακής κατά γενική ομολογία εμπρόσθιας κάμερας των iPhones.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως η Apple ήθελε πολύ αυτή την συνεργασία και ώθησε την εταιρεία στην δημιουργία νέου εργοστασίου των Ιανουάριο έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει την μεγάλη παραγωγή.

    Η Sony επίσης βρίσκεται και πίσω από τις μπαταρίες των iPad Air.

    Αυτή την στιγμή το  iPhone 5s έχει μια 720p FaceTime κάμερα την στιγμή που πολλές Android συσκευές έχουν ήδη εμπρόσθιες κάμερες με 1080p. Πέρα από το βίντεο η FaceTime κάμερα του iPhone 5s μπορεί να κάνει λήψεις μόνο 1.2-megapixel φωτογραφιών, 1,280-by-960.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles