24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα Pebble smartwatches αποκτούν νέα χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμή

    pebble-activity-500x333

    Η Pebble ανακοίνωσε σήμερα πως θα δώσει στην κυκλοφορία μια νέα αναβάθμιση για όλα τα Pebble και τα Pebble Steel smartwatches της που θα έχουν νέα χαρακτηριστικά. Οι δύο συσκευές θα έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν καταγραφή των βημάτων του χρήστη αλλά του ύπνου του στο παρασκήνιο χαρακτηριστικά τα οποία εδώ και καιρό είχαν ζητήσει οι χρήστες.

    Η Pebble τονίζει πως οι νέες αυτές υπηρεσίες δεν θα επηρεάσουν την αυτονομία της συσκευής. Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε νέες συνεργασίες μέσω εφαρμογών με την Jawbone και την Swim.com. Τέλος η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και στους προγραμματιστές για την δημιουργία νέων εφαρμογών τρίτων.

    Το καλύτερο η Pebble το άφησε για το τέλος μιας και μειώνει τις τιμές και στα δύο μοντέλα της. Έτσι το αρχικό Pebble είναι πλέον διαθέσιμο στα $99, από τα$150, ενώ το Pebble Steel είναι πλέον στα $199, από τα $230.

    Μια μεγάλη λοιπόν ανακοινώσεων για την Pebble που δεν πρέπει όμως να προξενεί έκπληξη σε κανέναν. Ο ανταγωνισμός από τα Android Wear αλλά και από το επερχόμενο Apple Watch δυναμώνει και έτσι η επιτυχημένη startup προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα smartwatch της αγοράς.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles