20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα concept του iPhone 11 συνεχίζουν | iPhone 11 δείχνει μια πιο ρεαλιστική διάταξη των πίσω καμερών

    Αν και οι διάδοχοι των iPhone XR, XS και XS Max απέχουν περίπου οκτώ μήνες από την παρουσίασή τους, το πιο πρόσφατο concept-video που κυκλοφόρησε στο YouTube δείχνει ίσως μία πιο ρεαλιστική άποψη για το πώς η Apple θα τοποθετήσει το φημολογούμενο σύστημα τριπλής κάμερας που θα κάνει την εμφάνιση του φέτος.

    Αντί για τις προηγούμενες τετράγωνες διατάξεις των πίσω καμερών, που εμφανίστηκαν σε παλιότερα renders, σε αυτό το concept απλά επεκτείνεται το ωοειδές σχήμα που περικλύει τους τρεις φακούς και είναι και αυτό που εμφανίζεται ως τρόπος σχεδιασμού της σειράς iPhone X. Άλλες φήμες θέλουν την προσθήκη ενός φλας δακτυλίου που περιβάλλει τη μονάδα κάμερας και όχι το τετραπλό LED που εμφανίζεται στις σημερινές κάμερες iPhone. Πιθανώς, η αυξημένη έξοδος LED φωτισμού από ένα μεγαλύτερο δακτύλιο φλας θα προσδώσει παραπάνω αξία στην χρήση του φλας ενός κινητού.

    Προηγούμενα renders του iPhone 11 έχουν δείξει ένα μικρότερο notch, παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα αν θα ισχύει κάτι τέτοιο οπότε μένει να το δούμε.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles