23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα Apple Stores γιορτάζουν την 13 επέτειο τους, το ρίσκο που έγινε τεράστια επιτυχία

    Steve-Jobs-Apple-Store

    Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί της 13 επέτειο ανοίγματος των Apple Stores, με το πρώτο να έχει ανοίξει στις 10 am στις 19 Μαΐου το 2001 στην Virginia.

    Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχουμε τον Steve Jobs να μας το παρουσιάζει 6 μέρες μετά τα εγκαίνια του. Την τότε εποχή ο Steve πήρε ένα μεγάλο ρίσκο με πολλούς να κατακρίνουν την κίνηση του και να προβλέπουν δαπανηρά έξοδα χωρίς κανένα έσοδο.

    Η ειδήμονες τις εποχής μάλιστα είχαν άρθρα με δραματικούς τίτλους όπως “Συγνώμη Steve, αυτοί είναι οι λόγοι που τα Apple Stores δεν θα λειτουργήσουν” και η “Apple ξύνει το πάτο του βαρελιού”

    Ο Steve Jobs όμως ήταν σίγουρος πως θα ήταν επιτυχία και επέμενε. Σήμερα έχουμε 424 Apple Store παγκοσμίως με τα 254 από αυτά να βρίσκονται στην Αμερική δημιουργώντας την πιο κερδοφόρα αλυσίδα καταστημάτων στον κόσμο με $6000 ανά τετραγωνικό κάθε χρόνο!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles