19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα νέα iPad Air και Retina iPad mini θα έχουν έναν A8 επεξεργαστή και Touch ID

    ipad-mini-4-shot2

    Καλύπτοντας και το τελευταίο κομμάτι της μεγάλης έκθεσης του αναλυτή Ming-Chi Kuo που έκανε την εμφάνιση της χθες το βράδυ περνάμε και στις προβλέψεις του για το iPad. Σε προηγούμενα άρθρα μας θα βρείτε τις αντίστοιχες για το iPhone, iWatch καθώς και το χρονοδιάγραμμα εμφάνισης αυτών.

    Σύμφωνα λοιπόν με το Kuo η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει ένα 2ης γενιάς iPad Air μαζί με ένα νέο Retina iPad mini. Πιστεύει πως και τα 2 θα έχουν τους νέους επεξεργαστές A8 και τελικά θα έχουν και ενσωματωμένη την τεχνολογία του Touch ID.

    Αν και αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν την Apple να μην λανσάρει φέτος ένα νέο iPad Mini Retina το γεγονός πως οι πωλήσεις του δεν ήταν τόσο καλές την τρέχουσα περίοδο κάναν την εταιρεία να αλλάξει γνώμη. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως το iPad Mini Retina δεν πούλησε τα αναμενόμενα μιας και η Apple έκανε το ίδιο λάθος που είχε κάνει με το iPad 3. Δηλαδή παρουσίασε μια συσκευή πιο βαριά σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

    Σχετικά με το φημολογούμε 12.9 ιντσών iPad Pro ο αναλυτής πιστεύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε φέτος. Θεωρεί πως η Apple δουλεύει πάνω σε κάτι τέτοιο αλλά αυτό θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

    Η Apple αναμένεται να λανσάρει τα νέα iPad Air και Mini μαζί με τα νέα iPhones από τον Σεπτέμβριο και μετά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles