13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα νέα AirPods έγιναν διαθέσιμα: H1 chip, θήκη ασύρματης φόρτισης, hands-free Hey Siri

    Η Apple πριν από λίγο λανσάρισε τα 2ης γενιάς AirPods. Τα νέα ασύρματα ακουστικά έρχονται με την θήκη ασύρματης φόρτισης, ένα νέο H1 chip, και με την λειτουργία Hey Siri. Επίσης έχουν μεγαλύτερη αυτονομία από τους προκατόχους τους και πιο γρήγορη σύνδεση με συσκευές.

    Τα νέα AirPods είναι διαθέσιμα από σήμερα προς $199 με την ασύρματη θήκη φόρτισης ή διαθέσιμα με την κλασσική θήκη προς $159. Οι κάτοχοι των 1ης γενιάς AirPods μπορούν να προμηθευτούν την ασύρματη θήκη φόρτισης ξεχωριστά προς $79.

    Η Apple αναφέρει ότι το νέο H1 chip προσφέρει στα AirPods 50% περισσότερο χρόνο ομιλίας σε σύγκριση με αυτά της 1ης γενιάς. Επίσης το H1 θα επιτρέπει διπλάσιες ταχύτητες σύνδεσης.

    Τα νέα AirPods έχουν επίσης για πρώτη φορά το “Hey Siri” χαρακτηριστικό και έτσι κάποιος που θα τα φοράει θα μπορεί να χρησιμοποιήσει εντολές για την Siri φωνητικές χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσει τα ακουστικά.

    Η ασύρματη θήκη φόρτισης λειτουργεί με όλους τους Qi συμβατούς φορτιστές και διατηρεί την Lightning θύρα φόρτισης.

    Στην ασύρματη θήκη φόρτισης συναντούμε και μια LED ένδειξη εξωτερικά έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να δει το status της με μια ματιά. Η διάθεση τους ξεκινάει επίσημα από την επόμενη εβδομάδα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles