17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Στο μέλλον θα έχουμε τα πρώτα OLED FlexiPhones

    bendgate-640x448

    Αν περιμένατε την Apple να παρουσιάσει ένα iPhone με μια εύκαμπτη OLED οθόνη τότε ίσως η ευχή σας αυτή να πραγματοποιηθεί αλλά όχι στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που μας έρχεται από την Κορέα η Apple είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει ένα iPhone με μια τέτοια οθόνη το 2018 με τους παρόχους των οθονών της εταιρείας να δουλεύουν ήδη πάνω σε αυτό.

    Η ιδέα πίσω από κάτι τέτοιο είναι πως η Apple ίσως θελήσει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και σε αυτό το χαρακτηριστικό που έχουμε συναντήσει από τις Samsung και LG από το 2013 και έπειτα. Πολύ πιθανόν λοιπόν ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η Apple ήδη έχει μπει στον χώρο αυτό με την OLED οθόνη του Apple Watch.

    Νωρίτερα φέτος άλλη έκθεση είχε αποκαλύψει πως το νέο εργοστάσιο της Foxconn που στοίχισε $2.6 δις θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ανάγκες της Apple και θα παρέχει OLED πάνελ για μελλοντικά iPhone και wearable συσκευές.

    Επίσης ένας βασικός συνεργάτης της Apple η LG σχεδιάσει άμεσα να αλλάξει την παραγωγική γραμμή των LCD οθονών της σε OLED και μάλιστα θα μπορεί αυτό το σχέδιο να υλοποιηθεί και να μπει σε μαζική παραγωγή το 2017.

    Η Apple εξετάζει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλα τα παραπάνω ειδικά μιας και οι OLED οθόνες δεν έχουν τα θέματα των LCD στην φωτεινότητα, την πυκνότητα χρώματος και στην ακρίβεια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles