15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πώς τα γράμματα καταναλωτών στον Tim Cook διαμόρφωσαν το μέλλον του Apple Watch

    Οι καταναλωτές στέλνουν συχνά γράμματα και επιστολές στον Tim Cook τα τελευταία χρόνια και το CNBC σήμερα παρουσιάζει μια αναφορά για το τι γίνονται αυτά τα γράμματα. Αν και όπως ήταν αναμενόμενο τα περισσότερα δεν δέχονται μια απάντηση πάρα αυτά πολλά από αυτά διανέμονται μέσα στην εταιρεία και κάποια εμπνέουν και αλλαγές.

    Το CNBC αναφέρει αρχικά ότι ο Cook έχει ένα βοηθό που η δουλειά του είναι να διαβάζει αυτά τα email και να αποφασίζει ποια από αυτά θα τα προωθήσει απευθείας στον ίδιο και ποια θα πάνε σε άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple.

    “Σύμφωνα με ανθρώπους κοντά σε αυτή την διαδικασία ο Cook έχει έναν βοηθό που η δουλειά του είναι να διαβάζει τα email και να προωθεί κάποια στον ίδιο για προσωπική ανάγνωση και κάποια να τα προωθεί σε άλλη υψηλόβαθμα στελέχη της Apple και σε σχετικές ομάδες ανάλογα και με το περιεχόμενο του κάθε email.”

    Αυτά λοιπόν τα email είχαν έδωσε και συγκεκριμένα εναύσματα στον Cook για την γενική κατεύθυνση του Apple Watch σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όταν το πρώτο Apple Watch κυκλοφόρησε ξεκίνησαν μια σειρά από email στον Tim Cook που περιέγραφαν πως η συσκευή τους ειδοποιούσε για σοβαρές καταστάσεις με την υγεία τους. Ήταν εκείνη η στιγμή όταν η Apple ξεκίνησε να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς υγείας με το Apple Watch και σε αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

    “Ένας πρώην εργαζόμενους περιέγραψε αυτά τα γράμματα ως μια έκπληξη μιας και κανένας δεν περίμενε πως ο αισθητήρας καρδιακών παλμών θα εντόπιζε καταγραφές που θα ήταν ένδειξη μιας πιο σοβαρής κατάστασης. Ένας άλλος εργαζόμενος τόνισε πως αυτά τα γράμματα έδειξαν στην Apple πως θα μπορούσε να έχει μια πιο θετική επιρροή στο κομμάτι της υγείας μεγαλύτερη από ότι οι ίδιοι είχαν διαπιστώσει.”

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως τα emails αυτά βοηθάν και στο ηθικό των εργαζομένων της Apple και ειδικά στους μηχανικούς που σπάνια έχουν ένα δημόσιο πρόσωπο. Η μυστικότητα της Apple κάνει δύσκολο για αυτούς τους εργαζομένους να βγαίνουν δημόσια και να μιλάνε για τα θέματα της δουλειάς τους και έτσι αυτά τα γράμματα είναι μια αναγνώριση των κόπων που κάνουν καθημερινά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles