20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πόσο καλή είναι η αδιαβροχοποίηση του iPhone 7; Δείτε το βίντεο

    waterproof-640x313

    Ο κόσμος πλέον έχει ξεκινήσει να κρατάει στα χέρια του σήμερα τόσο το iPhone 7 όσο και το iPhone 7 Plus. Αυτό σημαίνει πως πολλοί YouTubers πιστοί στις παραδόσεις θα ξεκινήσουν να κάνουν διάφορα τεστ αντοχής στις νέες συσκευές της Apple.

    Σε αυτό το άρθρο και τα βίντεο που ακολουθούν το θέμα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των συσκευών που έχει να κάνει με τις αντοχή τους στο υγρό στοιχείο.

    Η Apple αναφέρει επίσημα πως το iPhone 7 μπορεί να παραμείνει κάτω από το νερό σε βάθος 1 μέτρου. Πόσο καλά όμως τα καταφέρνει αν αυτοί οι παράμετροι με το υγρό στοιχείο αλλάξουν;

    Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles