14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πως να κάνετε Jailbreak την iOS 7 συσκευή σας χρησιμοποιώντας το evasi0n7 (Mac)

    iOS-7-untethered-jailbreak

    Όπως σας αναφέραμε πριν από λίγο οι ομάδα των evad3rs έκανε διαθέσιμο ένα νέο εργαλείο με την ονομασία evasi0n7, επιτρέποντας να κάνετε Jailbreak το iOS 7.

    Τα ευχάριστα νέα είναι πως λειτουργεί για όλες τις iOS συσκευές και για τις εκδόσεις iOS 7.0.1, iOS 7.0.2, iOS 7.0.3 και 7.0.4 (και μάλλον και για την iOS 7.1 beta). Τα άσχημα νέα είναι πως το εργαλείο δόθηκε στην κυκλοφορία τόσο αναπάντεχα που ούτε ο δημιουργός του Cydia, Saurik, είχε γνώσει και έτσι στην πρώτη αυτή έκδοση του εργαλείου πολλά tweaks που βασίζονται στο mobilesubtrate έχουν πρόβλημα με τους evad3rs να δηλώνουν πως δουλεύουν πάνω σε αυτό.

    Αναμένουμε σύντομα αναβάθμιση της έκδοσης του evasi0n7 εργαλείου τους.

    Σε κάθε περίπτωση οι evad3rs έχουν δημιουργήσει ένα πολύ εύκολο εργαλείο για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας με μερικά απλά βήματα που περιγράφουμε παρακάτω.

    Προσοχή: Το συγκεκριμένο Jailbreak είναι συμβατό μόνο με iPhone, iPod touch, iPad και iPad Mini που τρέχουν από το iOS 7.0 έως και το iOS 7.0.4. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δουλέψει για το Apple TV σας ή κάποια συσκευή που τρέχει το iOS 6.0. Επίσης και το έχουμε τονίσει πολλές φορές αυτό πριν κάνετε Jailbreak κρατήστε back up της συσκευής σας είτε μέσω του iCloud ή του iTunes. Δεν προβλέπουμε κάποιο πρόβλημα κατά την διαδικασία αλλά καλό είναι να το κάνετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων μετά.

    Βήμα 1ο

    Κατεβάστε την έκδοση του evasi0n7 για Mac εδώ και κάντε extract το πακέτο.

    Βήμα 2ο

    Κάντε διπλό κλικ στο evasi0n7 app και τρέξτε την εφαρμογή

    Βήμα 3ο

    Αν η συσκευή σας έχει passcode τότε απενεργοποιήστε το πηγαίνοντας στα Setting>General>Passcode Lock> και επιλέξτε Turn Passcode Off.

    Βήμα 4ο

    Συνδέστε την συσκευή σας με το Mac σας και περιμένετε το εργαλείο του evasion να την αναγνωρίσει

    Βήμα 5ο

    Θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα στο εργαλείο ότι βρήκε την συσκευή σας και αυτόματα το κουμπί Jailbreak θα μπορεί να πατηθεί

    evasi0n7-jb-screen-1024x820Βήμα 60 

    Κάντε κλικ πάνω στο κουμπί και αφήστε την διαδικασία να ολοκληρωθεί, κατά την διάρκεια της μην πειράξετε την συσκευή

    screenshot-2013-12-22-07-47-22

    Βήμα 7ο

    Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί κάντε tap πάνω στο εικονίδιο του evasi0n7 στην κεντρική οθόνη της συσκευής σας

    Screen Shot 2013-12-22 at 4.50.14 PM

    Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά, η συσκευή σας θα κάνει reboot μερικές φορές. Αν κατά την διάρκεια του jailbreak κολλήσει το εργαλείο κάπου κάντε restart την εφαρμογή ή κάντε επανεκκίνηση της συσκευής (κρατήστε τα power και home button πατημένα μέχρι να κλείσει)

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles