19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πως να κάνετε συνεχές scrolling στην Home Screen και στους φακέλους σας στο iOS 7

    Resized-Mobius-Cydia

    To Mobius είναι ένα jailbreak tweak το οποίο σας επιτρέπει να κάνει συνεχές scrolling τόσο στην Home Screen της iOS 7 συσκευή σας όσο και μέσα στους φακέλους σας. Είναι αρκετά παρόμοιο σε λειτουργία με ένα παλαιότερο tweak με την ονομασία Wraparound που έκανε την εμφάνιση του το 2011.

    Ο Developer του Mobius, Tyler Casson έβαλε ως στόχο να φέρει την χρηστικότητα του Wraparound στο iOS 7 όταν κατάλαβε πως δεν επρόκειτο να αναβαθμιστεί και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

    Δείτε παρακάτω μια σύντομη παρουσίαση του:

    Αν θέλετε να κατεβάσετε το  Mobius που να τονίσουμε πως είναι δωρεάν, τότε πρέπει να προσθέσετε το repo του developer στην λίστα με τις Cydia πηγές σας.  Το repo είναι το: repo.tylercasson.com

    Σχολιασμός στο φόρουμ

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles