15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πως να ενεργοποιήσετε την iCloud Photo Library στο iPhone και στο iPad | Οδηγός

    Screen Shot 2014-10-29 at 1.31.15 AM

    Η iCloud Photo Library σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο iCloud και κατά αυτόν τον τρόπο να τα έχετε όλα συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές σας. Αυτό σημαίνει πως αν δημιουργήσετε ένα άλμπουμ ή κάνετε κάποια επεξεργασία στο iPhone αυτόματα αυτό θα γίνει διαθέσιμο και στο iPad σας.

    Πριν ενεργοποιήσετε το iCloud Photo Library υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά θυμηθείτε πως σαν υπηρεσία είναι ακόμη σε beta μορφή. Έτσι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο bugs και ως εκ τουτού θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα back up των φωτογραφιών σας σε κάθε περίπτωση. Επίσης αν έχετε πολλές φωτογραφίες συγχρονισμένες στο iPhone ή στο iPad από το iTunes μέσω του iPhoto ή από το PC σας αυτές θα εξαφανιστούν. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Μέχρι η Apple να κάνει διαθέσιμη την εφαρμογή Photos στο Mac το 2015 οι φωτογραφίες στο Mac σας θα παραμείνουν στάσιμες. Πάρα αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κοινόχρηστο Photo Stream.

    Αν μετά τα παραπάνω θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εν λόγω χαρακτηριστικό ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω:

    1. Πηγαίνετε στα Settings στο iPhone ή στο iPad που έχει εγκατεστημένο το iOS 8.1
    2. Κάντε Tap στο iCloud.
    3. Κάντε Tap στο Photos.
    4. Γυρίστε στην θέση On την επιλογή iCloud Photo Library.

    icloud_photo_library_enable_howto

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles