20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως να διαχειριστείτε ποιες iPhone και iPad εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε Twitter & Facebook

    Screen Shot 2015-01-25 at 15.39.02

    Χρησιμοποιούμε το Facebook και το Twitter περισσότερο από ότι απλά για να μιλάμε με τους φίλους μας αυτές της μέρες. Χρησιμοποιούμε και τα δύο για να κάνουμε log in σε sites, για να σχολιάσουμε διάφορα ποστ, για να κάνουμε εγγραφές και πολλά ακόμη.

    Για αυτό λοιπόν είναι πολύ καλό να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε ποιες iPhone και iPad εφαρμογές έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς μας στο Facebook και στο Twitter.

    Σημείωση: Aυτή η μέθοδος θα ελέγξει μόνο της εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στο Twitter και Facebook. Έτσι λοιπόν δεν συμπεριλαμβάνονται άλλες web υπηρεσία ή μη iOS εφαρμογές. Για να κάνετε έλεγχο και σε αυτή την δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να το πλοηγηθείτε στα websites των δύο κοινωνικών δικτύων.

    Ας πάμε λοιπόν να δούμε τα βήματα:

    1. Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone ή στο iPad.
    2. Κάντε Tap στο Privacy.
    3. Κάντε Tap στο Twitter ή Facebook.
    4. Γυρίστε στην θέση On ή Off τις εφαρμογές της λίστας

    facebook_twitter_ios_accounts_howto

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles