23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πως θα σας φαινόταν ένα ‘Apple TV Air’ [Concept]

    appletvair_B1-640x426

    Με αρκετές φήμες πλέον να θέλουν την Apple όχι στο να δουλεύει πάνω σε μια τηλεόραση αλλά σε ένα νέο Apple TV τόσο εξωτερικό όσο και εσωτερικά συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού μια σειρά από concept ξεκίνησαν να προσπαθούν να το παρουσιάσουν.

    Με το Chromecast αλλά και το νέο Roku Stick να κλέβουν τις εντυπώσεις μια απάντηση της Apple σε αυτό το μήκος κύματος θα δημιουργούσε ιδιαίτερη αίσθηση.

    Μικρότερο σε μέγεθος και μακριά από καλώδια το εν λόγω concept οραματίζεται ένα Apple TV με την μορφή ενός stick που άμεσα θα μετέφερε τα βίντεο από το iPhone σας στην μεγάλη οθόνη μέσω του AirPlay.

    appletvair_bonus1-640x426

    Το συγκεκριμένο προϊόν θα μπορούσε να πωλείται ακόμη και παράλληλα με το Apple TV σε μια τιμή που δεν θα ξεπερνούσε τα $49 και έτσι να έμπαινε σφήνα ανάμεσα στο Chromecast και στο Roku και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα σε σύντομο χρόνο να τα κέρδιζε.

    Screen Shot 2014-03-25 at 1.41.28 AM

    Φορητότητα, τιμή και ευκολία στον χειρισμό θα ήταν κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν το Apple TV Air πραγματικότητα…

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles