24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Προγραμματιστές του Apple Watch προσκλήθηκαν στα κεντρικά της Apple

    Screen-Shot-2015-02-17-at-3.57.33-am

    To Αpple Watch πλέον είναι στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του με τον Tim Cook να είναι σχεδόν βέβαιος πως η εταιρεία θα προλάβει να το κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο. Η Apple για να βοηθήσει μάλιστα τους προγραμματιστές να ολοκληρώσουν τις εφαρμογές τους και για να είναι αυτές έτοιμες με το λανσάρισμα της συσκευής έχει ξεκινήσει να τους προσκαλεί στα κεντρικά της.

    Συνολικά μια πρώτη αναφορά κάνει λόγο για 1οο προσκλήσεις σε μια σειρά προγραμματιστών από διάφορες κατηγορίες. Οι προγραμματιστές αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να δεχτούν όποια βοήθεια χρειαστούν έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τις εφαρμογές τους αναφέρει χαρακτηριστικά το 9to5Mac.

    Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους προγραμματιστές της Apple. Πίσω στην δημιουργία του App Store για το iOS μερικοί προγραμματιστές κατάφεραν να ξεχωρίσουν και κατόπιν να δημιουργήσουν ολόκληρες εταιρείες με τεράστια έσοδα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει τώρα και με την έλευση του Apple Watch μιας και παλαιοί και νέοι προγραμματιστές εύχονται και ελπίζουν για μια καλή αρχή και παγίωση της εφαρμογής τους στους πρώτους χρήστες του Apple Watch.

    Με τόσους πολλούς προγραμματιστές να έχουν ήδη πάρει μέρος δυναμικά για την έλευση του Apple Watch ίσως έχουμε και την σκέψη της Apple να παρουσιάσει κάποιες από αυτές τις εφαρμογές σε ένα ειδικό event που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για το λανσάρισμα της πρώτης αυτής wearable συσκευής της Apple στην αγορά αναφέρει χαρακτηριστικά το 9to5Mac τονίζοντας πως όσοι προγραμματιστές έχουν δεχτεί την πρόσκληση της Apple έχουν πάει με άκρα μυστικότητα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles