11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πολλοί καταναλωτές θέλουν την LG να επεκτείνει την υποστήριξη του AirPlay 2 / HomeKit και στις 2018 Smart TVs

    Όταν η Apple έκανε την έξυπνη ανακοίνωση της φέτος πως κορυφαίοι κατασκευαστές τηλεοράσεων θα ενσωματώσουν το AirPlay 2 πρωτόκολλο της στις Smart TVs τους αυτόματα υπήρχαν ευχάριστα νέα για αυτούς με ένα μοντέλο Samsung και Vizio αλλά όχι και για τους κατόχους μιας LG Smart TV.

    Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας τα κορυφαία μοντέλα από 4 κατασκευαστές θα ενσωματώσουν αυτό το πρωτόκολλο της Apple και συγκεκριμένα η Samsung, Vizio, LG και Sony. Αλλά υπήρχε μια σημαντική διαφορά μεταξύ Samsung και Vizio με τις LG και Sony.

    H Samsung ανακοίνωσε πως θα δώσει ένα firmware update – αναβάθμιση που θα φέρει το AirPlay 2 σε 6 από τα 2018 μοντέλα της – Την σειρά 4/5/6/7/8, και στα QLED μοντέλα της.

    Η Vizio πήγε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως θα φέρει αυτή την υποστήριξη και στα 2017 και 2018 μοντέλα της και συγκεκριμένα στις  D, E, M και P σειρές της.

    Κάτι αντίστοιχο δεν ίσχυσε όμως με τις ανακοινώσεις της LG και της Sony μιας και το AirPlay 2 θα έρθει μόνο στα 2019 μοντέλα.

    Πολλοί καταναλωτές LG Smart TVs όμως θέλουν διακαώς να αλλάξει αυτό.

    Μάλιστα ο Doney den Ouden ξεκίνησε να μαζεύει online υπογραφές ζητώντας από την LG να φέρει το AirPlay 2 και την HomeKit υποστήριξη της Apple και σε παλαιότερα OLED μοντέλα.

    We, owners of 2016, 2017 & 2018 LG webOS Premium OLED TVs, kindly request LG Electronics Inc. to bring the AirPlay 2 and HomeKit support announced for 2019 OLED TVs to 2016, 2017 & 2018 models as well.

    It is entirely possible to add these feature through a firmware update, proven by Samsung which is bringing AirPlay 2 and HomeKit support to at least their 2018 TV models via a firmware update.

    LG, show customers of your Premium TVs, and indeed the world, that LG televisions are supported with software updates for multiple years, and thus are a wise investment compared to other brands.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles