22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Περισσότεροι από 60 εκατομμύρια Αμερικάνοι σκέφτονται να αγοράσουν το Apple Watch

    apple_watch_blue_move_close_demo

    Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 25% των Αμερικάνων σκέφτονται σοβαρά και έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του Apple Watch.

    Το παραπάνω νούμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε πως η συσκευή αυτή ακόμη δεν έχει γίνει διαθέσιμη και ανήκει σε μια κατηγόρια που ακόμη δεν είναι mainstream για τους περισσότερους ανθρώπους. το 25% μεταφράζεται σε περίπου 60 εκατομμύρια ανθρώπων ενώ είναι σημαντικό το γεγονός πως το 13% από αυτούς δεν είναι ακόμη κάτοχοι iPhone και σκέφτονται να αγοράσουν και τις δύο συσκευές μαζί.

    Συνεχίζοντας με την στατιστική αυτή μελέτη το 46% όσων συμμετείχαν στην έρευνα χαρακτήρισαν το Apple Watch ως κάτι “cool” και περίπου το 50% δήλωσαν πως γνώριζαν για την ύπαρξη του και για κάποιες από τις βασικές του λειτουργίες και υπηρεσίες.

    Παρά τα πολύ ενθαρρυντικά αυτά μηνύματα που προέκυψαν από αυτή την έρευνα το Reuters που την δημοσιεύει σήμερα συνεχίζει την αρνητική πολιτική του απέναντι στην Apple μιας και εδώ και καιρό για άγνωστο λόγο είναι ένα από τα μέσα που περιμένουν την Apple στην γωνία για το πρώτο μεγάλο στραβοπάτημα της.

    Αντικειμενικά για το πόσο καλά ή όχι θα τα πάει το Apple Watch στην Αμερική και σε άλλες αγορές θα το δούμε κατά το επίσημο λανσάρισμα του στην αγορά τον Απρίλιο. Το γενικότερα αίσθημα πάντως της κοινής γνώμης ως τώρα είναι περισσότερο θετικό παρά αρνητικό αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για το μέλλον της πρώτης wearable συσκευής της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles