19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Περισσότερες πληροφορίες για την μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της

    29apple-web1-superJumbo

    H Αpple όπως σας ανακοινώσαμε σε προηγούμενα άρθρα ανακοίνωσε την εξαγορά τόσο της Beats Music όσο και της Beats Electronics προς $3 δις. O Tim Cook έδωσε μέχρι στιγμής αρκετές συνεντεύξεις σχετικά με  την ιστορική αυτή συμφωνία και εξαγορά για την Apple και νεότερες πληροφορίες έκαναν την εμφάνιση τους.

    Η Apple λοιπόν θα κρατήσει την Beats σαν ξεχωριστή μάρκα όπως και το hardware της. Επίσης ο Tim Cook είπε στην The Financial Times ότι η Apple δεν έχει κανένα σκοπό να αφαιρέσει την Beats εφαρμογή από τα app stores του Android και του Windows Phone αναφέροντας χαρακτηριστικά “τα πάντα είναι για την μουσική”

    Η The Financial Times επίσης επιβεβαίωσε πως η Apple θα κρατήσει την συνδρομητική υπηρεσία της Beats και το iTunes Radio ξεχωριστά τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Ο Cook έπλεξε και το εγκώμιο των Iovine και Dre λέγοντας πως είναι μοναδικοί άνθρωποι που θα ενταχθούν στην Apple ως υπάλληλοι και θα εστιάσουν σε χαρακτηριστικά που δεν φανταζόμαστε ακόμη πηγαίνοντας την μουσική στο επόμενο στάδιο και επίπεδο εξέλιξης της.

    Επίσης ο Cook τόνισε πως η συμφωνία δεν θέλει μεγάλη φαντασία μιας και η Apple έχει εξαγοράσει 27 εταιρείες από πέρυσι. H ομάδα της Apple με τον Eddy θα μπορούσε να δημιουργήσει την δική της συνδρομητική υπηρεσία σύμφωνα με τον Cook αλλά τόνισε πως με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να δημιουργήσουν και όλα τα άλλα που κάνουν οι 27 εταιρείες που εξαγόρασαν. “Δεν τα κάνεις πάντα όλα μόνος σου. Δεν είναι ένα μόνο πράγμα που μας ενθουσιάζει. Είναι οι άνθρωποι σε αυτές τις εταιρείες και οι υπηρεσίες τους”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles