22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Παρακολουθήστε μας τώρα Ζωντανά και κερδίστε: 3) Misfit Shine

    shine (1)

    Καλωσορίσατε σε ακόμη μια μεγάλη ζωντανή μας κάλυψη για το WWDC14 με αποκλειστικό σπόνσορα για ακόμη ένα event την iSystem (Apple Premium Reseller & Official Service Provider).

    Αυτή την στιγμή από το κανάλι μας στο YouTube εδώ αλλά και από το φόρουμ μας εδώ μπορείτε να μας παρακολουθήσετε ζωντανά και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

    Προϋπόθεση για έγκυρες συμμετοχές να είστε μέλη του φόρουμ μας καθώς και να έχετε κάνει Like στην σελίδα μας στο Facebook.

    Το shine ειναι ενας κομψος, μεταλικος μετρητης κινησης που μπορειτε απλα να τον συνδεσετε με το smartphone σας απλα τοποθετοντας τον πανω στην οθονη του. Διαπίστωσε ποσο κινεισαι καθε μερα, βαλε στοχους και βοηθεισε τον εαυτο σου να κινειτε περισσότερο! Το shine μπορεις να το φορας οπως θελεις, οποτε θελεις επειδη δεν εχει καλωδια, δε χρειαζεται bluetooth, δεν εχεις docks φορτισης.

    Για να πάρετε μέρος:

    1) Κάντε Like και κοινοποίηση της παραπάνω εικόνας που θα βρείτε στον λογαριασμό μας στο FB ΕΔΩ

    2) Aφήστε ΕΝΑ σχόλιο στο αντίστοιχο ποστ που θα βρείτε στο φόρουμ μας ΕΔΩ

    Μείνετε συντονισμένοι νέα ανάρτηση θα αφορά το επόμενο μεγάλο μας δώρο!!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles