15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πάροχος της Γερμανίας διαρρέει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 6 (19 Σεπτεμβρίου);

    iphone_6_hajek4_3-800x600

    Ο γερμανικός πάροχος  Deutsche Telekom έδωσε εντολή σε όλα τα τηλεφωνικά τους κέντρα και τους εκπροσώπους αυτών να ξεκινήσουν να καλούν τους συνδρομητές τους σε μια προσπάθεια να μείνουν στα συμβόλαια τους και να τα ανανεώσουν μιας και θα υπάρχει μια σημαντική ανταμοιβή όταν κυκλοφορήσει το iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου.

    Η αναφορά έγινε πριν από λίγο από το γερμανικό Apfelpage.de. Η Deutsche Telekom να τονίσουμε πως δεν είναι μια μικρή εταιρεία αλλά ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους παγκοσμίως που τους ανήκει και η T-Mobile.  Με βάση αυτό η παραπάνω είδηση αποκτάει ιδιαίτερη βαρύτητα.

    Δεν προκαλεί εντύπωση βέβαια η ημερομηνία μιας και η Apple εδώ και χρόνια ρίχνει στην αγορά νέα iPhones στα μισά Σεπτεμβρίου όπως έγινε με τα  4s/5/5s/5c.

    Και αν αναρωτιέστε ναι 19 Σεπτεμβρίου είναι Παρασκευή, την ημέρα δηλαδή της εβδομάδας που η Apple αρέσκεται να λανσάρει νέα προϊόντα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles