19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Ο Tom Hanks παρουσίασε την νέα εφαρμογή του, Hanx Writer

     

    image

    Να και κάτι που δεν ακούμε κάθε μέρα: σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Twitter, ο Tom Hanks παρουσίασε την νέα του εφαρμογή για iPad, Hanx Writer. H εφαρμογή μιμείται τις παλιές κλασσικές γραφομηχανές( όσοι έχετε γεννηθεί απο το ’85 και μετά γκουγκλαρετε να δείτε τι είναι) και φέρνει ένα άρωμα νοσταλγίας σε όσους είτε λόγω δουλειάς είτε για προσωπικούς λόγους δακτυλογραφούν αρκετά.

    Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυθεντικά εφέ και ήχους για να αναπαράγει την εικόνα μιας γραφομηχανής και αν κι υπάρχουν αρκετές παρόμοιες εφαρμογές στο App Store, οι πρώτες κριτικές αναφέρουν ότι καμία δεν φθάνει σε ποιότητα και αισθητική την συγκεκριμένη. Όταν ρώτησαν τον Tom πως εμπνεύστηκε την εφαρμογή, αυτός απάντησε ότι νοσταλγούσε την αίσθηση που είχε ο ήχος των γραφομηχανών,συγκεκριμένα δήλωσε ότι: “Cause I find it’s like music that spurs along the creative urge. Bang bang clack-clack-clack puckapuckapuckapucka”.

    image

    Προφανώς η συγκεκριμένη εφαρμογή απευθύνεται σε πολύ μικρό και εξειδικευμένο αριθμό χρηστών, αλλά αν αισθάνεστε ότι ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν απο ΕΔΩ. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης και διάφορα θέματα και ρυθμίσεις ώστε να αισθάνεστε σαν την Αγκαθα Κριστι όταν έγραφε τις περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό.

     
    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles