18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Ο Tim Cook μιλάει για έναν μεγαλύτερο iPhone, το Android και την…Ευρώπη

    tim-cook-android

    Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας ο Tim Cook σε μια συνέντευξη του στην The Wall Street Journal υπεραμύνθηκε τον θέσεων της Apple αλλά και για ακόμη μια φορά τόνισε πως η Apple δουλεύει πάνω σε φανταστικά πράγματα και σε νέες κατηγορίες προϊόντων.

    Πέρα όμως από τα παραπάνω που σίγουρα δείχνουν προϊόντα όπως το iWatch ή ακόμη και ένα iTV, ο Tim Cook μίλησε και για το ενδεχόμενο η Apple να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο iPhone αλλά και για τον μεγάλο ανταγωνιστή της Apple το Android.

    Συγκεκριμένα λοιπόν ανέφερε:

    “To iPhone έχει πλέον καταφέρει να εισχωρήσει σε αναπτυσσόμενες αγορές κάτι που δεν το είχε καταφέρει ποτέ το iPod. Έτσι λοιπόν έχουμε την δυναμική παρουσία του πρώτου σε αγορές όπως αυτές των China, Russia, Brazil, India, Malaysia, Indonesia, Thailand και Philippines”

    “Αυτό που έχουμε πει για ένα μεγαλύτερο iPhone είναι πως θα περιμένουμε μέχρι να θεωρήσουμε πως η τεχνολογία είναι έτοιμη για μια τέτοια ενέργεια. Αυτό δεν σημαίνει πως ποτέ δεν θα το κάνουμε. Θέλουμε να δώσουμε στους καταναλωτές μας το σωστό σε όλο τα επίπεδα, όχι μόνο το μέγεθος και την ανάλυση αλλά και την καθαρότητα και την σταθερότητα. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι οι οποίες καθορίζουν μια οθόνη και μας ενδιαφέρουν όλες μια και ξέρουμε πως μια οθόνη είναι το παράθυρο του λογισμικού”

    567-thumb

    ” Έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές στο iOS. Μισές από αυτές είναι σχεδιασμένες ειδικά για το iPad. Αυτό το μισό εκατομμύριο συγκρίνεται με 1000 εφαρμογές για τα tablets με λογισμικό για Android. Αυτός είναι ένας λόγος, αν και όχι ο μοναδικός, γιατί η εμπειρία στα Android tablets είναι τόσο χάλια, γιατί οι εφαρμογές τους δεν είναι κάτι περισσότερο από τεντωμένες εφαρμογές του smartphone”

    ” Επίσης να τονίσω πως για παράδειγμα τα Windows ήταν ένα συγκεκριμένο προϊόν. Το Android είναι σαν την Ευρώπη. Η Ευρώπη είχε ονομαστεί από κάποιον Αμερικάνο ο οποίος δεν καταλάβαινε ότι η Ευρώπη ήταν μια σειρά κρατών και όχι κάτι σαν την Αμερική. Το Android λοιπόν είναι πολλά πράγματα. Πόσοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ένα Kindle ξέρουν πως έχουν στην ουσία μια Android συσκευή; Επίσης βλέπεται τι κάνει η Samsung τοποθετώντας όλο και περισσότερο λογισμικό πάνω στο Android. Είναι η μέρα με την νύχτα, δεν υπάρχει σύγκριση μαζί μας.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles