13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ομαλοποιείται η διάθεση του iPhone 5S

    iphone-5s

    Mε σημερινή του έκθεση ο αναλυτής Gene Munster αποκαλύπτει πως επιτέλους η Apple κατάφερε να εξισορροπήσει την ζήτηση-παραγωγή του iPhone 5S για όλα σχεδόν τα μοντέλα.

    Ο Munster έβγαλε αυτό το συμπέρασμα όταν η έρευνα του σε 60 Apple Stores της Αμερικής έδειξε πως η διαθεσιμότητα των 5S ήταν στο 90% ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα ήταν μόλις 30% και στις αρχές του Οκτωβρίου 10%

    Στο Online Apple Store επίσης η μέρες αναμονής μειώθηκαν και πλέον είναι μόνο 3-5 στην Αμερική με την Ευρώπη σύντομα να ακολουθεί τις ίδιες μέρες.

    Ο Munster επίσης πιστεύει πως και η διάθεση του iPad Air θα ομαλοποιηθεί λίγο πριν τις εορτές. Οι μέρες αναμονής πλέον για την εν λόγω συσκευή είναι 5-7 στην Αμερική.

    Τι σημαίνει αυτό για την χώρα μας;

    Αρχικά η διαθεσιμότητα στην χώρα μας τόσο του iPhone 5S όσο και του iPad Air ήταν ελάχιστη. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κάπως με νέες παραλαβές σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση αλλά ακόμη υπάρχουν ελλείψεις.

    Με βάση τα παραπάνω πιστεύουμε πως για τις γιορτές θα υπάρχουν κάποια iPhone 5S στην Ελληνική αγορά σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι τώρα και πως σίγουρα τον Ιανουάριο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

    Το ίδιο και για το iPad Air που αναμένουμε μεγαλύτερη διάθεση του στην χώρα μας τον επόμενο μήνα.

    Όσοι αναρωτιέστε τώρα για το iPad Mini εδώ να πούμε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα μιας και ελλείψεις παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles