24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι 7 εφαρμογές της εβδομάδας που μας απασχόλησαν

    Την εβδομάδα που μας πέρασε υπήρχαν κάποιες εφαρμογές οι οποίες μας απασχόλησαν αρκετά και με τις οποίες ασχοληθήκαμε αρκετή ώρα μαζί τους. Ορισμένεας από αυτές τις εφαρμογές ήταν αρκετά αξιόλογες σε σχέση με άλλες παρόμοιες, ενώ άλλες δεν μας ενθουσιάσαν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πάμε να δούμε λοιπόν αυτές που μας απασχόλησαν πιο πολύ:
    Bowling Central

    bowling-central

    Αποτέλεσε -ίσως- την πιο καλή εφαρμογή που δοκιμάσαμε αυτή την εβδομάδα. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο ήταν τα θαυμάσια 3D γραφικά του παιχνιδιού, ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε χρήστης μπορεί να παίξει το παιχνίδι καθώς επίσης και η πληθώρα των λειτουργιών που παρέχει το παιχνίδι. Αυτή η νέα εφαρμογή, υπόσχεται να σας διασκεδάσει και να σας δώσει μια πραγματική (όσο μπορεί αυτή να είναι πραγματική) εμπειρία παιχνιδιού.

    Παίζοντας κανείς το παιχνίδι, έχει την δυνατότητα να παίξει 30 διαφορετικά stories, να παίξει με τους φίλους του από το Facebook καθώς επίσης προσφέρει και ένα χαρακτηριστικό το οποίο μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο στο Wii. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό ως χειριστήριο και να συνδέσεται το κινητό σας ασύρματα με το Apple TV σας και να μεταφέρετε εκεί όλη την εμπειρία του παιχνιδιού, παίζοντας μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας ως ‘μπάλα’ που θα πρέπει να ρίξει όλες της κορίνες για να νικήσετε και να πάρετε περισσότερους πόντους. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο και προγραμματισμένο από έναν από τους μεγαλύτερους προγραμματιστές παιχνιδιών, τον γνωστό σε όλους Rolocule. Επομένως, αξίζει να το δοκιμάσουμε…

    Διαθέσιμη στο App Store έναντι $2,99 – [link]

     

    AllCast

    AllCast-1.0-for-iOS-iPhone-screenshot-001

    Η συγκεκριμένη εφαρμογή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο, για πλατφόρμες Android όπου και γνώρισε μεγάλη αναγνώριση από τους χρήστες της λόγω της μεγάλης γκάμας συσκευών που υποστηρίζονται από την εφαρμογή, καθώς επίσης και λόγω των λειτουργιών που προσφέρει. Η εφαρμογή είναι δυνατό να κάνει stream αρχεία τα οποία έχουν αποθηκευτεί online σε κάποια υπηρεσία ή αρχεία τα οποία έχουν αποθηκευτεί τοπικά σε κάποια συσκευή που χρησιμοποιούμε εντός του οικιακού μας δικτύου. Η εφαρμογή αυτή είναι δυνατό να μεταφέρει αυτά τα αρχεία (όπως παράδειγμα εικόνες και βίντεο) στην συσκευή μας όπως Apple TV, Roku, Amazon Fire TV ακόμα και σε κονσόλες παιχνιδιών που υποστηρίζουν DLNA, όπως για παράδειγμα το Sony Playstation και το Microsoft Xbox.

    Βασικά, αν θέλετε να μοιράζεστε τα αρχεία σας στην μεγάλη οθόνη του σπιτιού σας, τότε αυτή είναι η κατάλληλ εφαρμογή.

    Διαθέσιμη στο App Store δωρεάν – [link]

     

    Chrome Remote Desktop

    chrome-2-1024x875

    Η πολυαναμενόμενη αυτή εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της στο App Store μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας επιτρέπει να έχουμε ασφαλή πρόσβαση στον υπολογιστή μας είτε από το iPhone είτε από το  iPad. Υποστηρίζει λογισμικά όπως Windows, Mac και Linux και τα βάζει όλα σε μια σειρά μαζί με άλλους υπολογιστές που έχετε ήδη σετάρει μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Παρέχει διάφορες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως trackpad, ενώ μπορείτε να την προσαρμόσετε με τέτοιο τρόπο όπου όταν θα κάνετε οποιαδήποτε χειρονομία (gesture) πάνω στην οθόνη, τότε η εφαρμογή να δίνει εντολή στον υπολογιστή να κάνει scroll down/up κάποια σελίδα, να κάνει zoom σε κάποια εικόνα καθώς επίσης και να πιάσετε και να σύρετε διάφορα αρχεία εντός των φακέλων.

    Διαθέσιμη στο App Store δωρεάν – [link]

     

    Shadowmatic

    shadowmatic

    To Shadowmatic αποτελεί ένα παιχνίδι ‘σκιών’ στο οποίο ο κάθε παίχτης καλείται να αναγνωρίσει τις σκιές που φαίνονται στον τοίχο. Το παιχνίδι αποτελείται από 70 επίπεδα τα οποία λαμβάνουν χώρα σε 9 διαφορετικά δωμάτια, κάθε ένα από τα οποία έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Είναι ένα από παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρατήσει σε εγρήγορση το μυαλό μας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

    Διαθέσιμη στο App Store έναντι $2,99 – [link]

     

    Starlike

    starlike-it-1024x885

    Αποτελεί την τελευταία σε σειρά εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την Aol Alpha Studios. Ο Ryan Block και Peter Rojas σκέφτηκαν αυτή την εφαρμογή η οποία θα βοηθάει τους χρήστες να να ανακαλύπτουν νέα πράγματα online ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Αυτό γίνεται δημιουργώντας ένα social newsfeed βασισμένο στις προτιμήσεις των φίλων μας στο Facebook, Twitter και Linkedin. Αποτελεί στην ουσία ένα social network στο οποίο θα εμφανίζονται μόνο οι δημοσιεύσεις στις οποίες έχουν κάνει Like ή Favorite οι φίλοι σας.

    Διαθέσιμη στο App Store δωρεάν – [link]

     

    Gunslugs 2

    gunslugs

    Το συγκεκριμένο παιχνίδι θυμίζει λίγο τα παιχνίδια που παίζαμε στις κονσόλες της δεκαετίας του ’90. Το παιχνίδι αυτό δημιουργήθηκε από την Orangepixel. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίχτης να εμποδίσει το στρατό Black Duck να καταλάβει το γαλαξία, πολεμόντας τους και στα 56 επίπεδα που υπάρχουν στο παιχνίδι και στους 7 κόσμους.

    Διαθέσιμη στο App Store έναντι $2,99 – [link]

     

    WWE Immortals

    wwe-immortals

    Χαράς Ευαγγέλια για τους φίλους του Wrestling μιας και η  NetherRealm Studios, οι προγραμματιστές πίσω από το  Injustice: Gods Among Us, μόλις ανακοινώσαν πως το WWE Immortals έγινε διαθέσιμο για το iOS.

    Το παιχνίδι σας επιτρέπει να παίξετε με τους αγαπημένους σας σταρ του WWE όπως οι  John Cena, Roman Reigns, και Big Show με την διαφορά πως οι δυνάμεις τους πλέον είναι εξωπραγματικές.

    Το παιχνίδι είναι δωρεάν και προσφέρει in-app purchases.

    Διαθέσιμη στο App Store δωρεάν – [link]

    Για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι/εφαρμογή που σας άρεσε και θα θέλατε να μας αναφέρετε πληροφορίες παρακαλώ σχολιάστε στο φόρουμ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles